MERAL AKŞENER'DEN POYRAZ'A MEYDAN OKUDU

Meral Akşener, AK Parti sıralarına dönerek, "Bana 'sana ne' diyen arkadaşım, şimdi ara vereceğim, buyurun gelin benim yüzüme karşı söyleyin, hadi bakalım" diyerek oturuma 10 dakika ara verdi.

05 Şubat 2014 Çarşamba 07:25
2078 Okunma
MERAL AKŞENER'DEN POYRAZ'A MEYDAN OKUDU

Meclis Başkanvekili Meral Akşener, Genel Kurul'da yaşanan bir tartışma esnasında AK Parti sıralarına dönerek, Bilecik Ak Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz'a "Bana 'sana ne' diyen arkadaşım, şimdi ara vereceğim, buyurun gelin benim yüzüme karşı söyleyin, hadi bakalım" dedi.

 Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Mehmet Haberal’ın konuşması esnasında AK Parti sıralarından gelen sataşmalarla ilgili uyarılarda bulunan Meclis Başkanvekili Meral Akşener, milletvekillerini uyardı. Akşener, AK Parti sıralarına dönerek, “Bana ‘sana ne’ diyen arkadaşım, şimdi ara vereceğim, buyurun gelin benim yüzüme karşı söyleyin, hadi bakalım” diyerek oturuma 10 dakika ara verdi. 

  Bunun üzerine AK Partili Fahrettin Poyraz’ın Genel Kurul’un arka tarafına doğru gittiğini gören Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, Poyraz’ın gitmesini engelledi. Daha sonra Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ve AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Poyraz ile bir müddet görüştükten sonra Mahir Ünal ve Fahrettin Poyraz, Meral Akşener’in yanına gitti. Akşener bir müddet sonra oturumu tekrar açarak görüşmeleri devam ettirdi.

Son Güncelleme: 05.02.2014 07:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle