MEMUR-SEN İL TEMSİLCİLİĞİ SEÇİMİ YAPILDI

Bilecik'te Memur-Sen İl Temsilciliği seçimi yapılırken, 30 delegenin 16'sının oyunu alan Ahmet Selöz, yeni temsilcisi oldu.

16 Ocak 2015 Cuma 07:48
1379 Okunma
MEMUR-SEN İL TEMSİLCİLİĞİ SEÇİMİ YAPILDI

Bilecik'te Memur-Sen İl Temsilciliği seçimi yapılırken, 30 delegenin 16'sının oyunu alan Ahmet Selöz, yeni temsilcisi oldu. 

 

 

  Bilecik Polis evinde yapılan, Memur-Sen Bilecik İl temsilciliği seçimi Bilecik Memur-Sen'e bağlı toplam 30 delegenin oylamaları ile belirlendi. Memur-Sen İl Temsilciliğine aday olan Eğitim-Bir-Sen Bilecik Şube Başkanı Ahmet Selöz ve Büro-Memur-Sen Bilecik İl Başkanı Mustafa Akış'ın birlik ve beraberlik mesajları vererek başladıkları seçimler Ahmet Selöz'ün 30 Delegeden toplam 16'sının oyunu alarak yeni dönemde Memur-Sen Bilecik İl Temsilcisi oldu.

 

 

12 oy alan Mustafa Akış, rakibini tebrik ederek başarılarını diledi. Artık yeni bir dönemin eşiğinde olduğumuzu belirten Ahmet Selöz, ''Amacımız yeni Türkiye ideali çerçevesinde Bilecik Memur-Sen ailesi olarak azim ve heyecanla çalışmalarımıza devam etmektir” dedi.

  Yapılan seçim sonrası delegeler ve seçilen İl Temsilcisi toplu fotoğraf çekindiler.

 

Son Güncelleme: 16.01.2015 07:48
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKSeçimMemursen
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle