MELEK MOSSO BİLECİK'İ SALLADI İZDİHAN OLDU

Bilecik Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilen konserde Melek Mosso Bileciklilerle buluşurken, vatandaşları alana sığmadı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
22 Mayıs 2023 Pazartesi 12:21
652 Okunma
MELEK MOSSO BİLECİK'İ SALLADI İZDİHAN OLDU
banner15
banner18

Bilecik Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilen konserde Melek Mosso Bileciklilerle buluşurken, vatandaşları alana sığmadı.


Cumhuriyet Meydanı'nda sahne alan Melek Mosso’yu, Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, siyasi parti il ve ilçe başkanları ile çok sayıda Bilecikli izledi.

Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, alandakilerin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlayarak teşekkür etti.


19 Mayıs coşkusunu hep birlikte yaşadıkları için mutlu olduğunu kaydeden Subaşı, "Sağ olsunlar sanatçımız ve ekibi Bilecik’e güzel enerjileriyle renk kattılar.

19 Mayıs Bayram coşkumuz arttı. Herkesin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun" ifadelerini kullandı.


Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı Melek Mosso’ya, Bilecik seramiği üzerine yansıtılmış Atatürk portresini hediye ederken, Milletvekili Yaşar Tüzün de sanatçıya çiçek takdim etti.
Şarkıcı Melek Mosso, Bilecik’te olduğu için duyduğu mutluluğu belirterek, Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı’na teşekkür etti.

Son Güncelleme: 22.05.2023 12:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bilecik'li 2023-05-22 14:57:30

Evet evet salladı... insanlardan al konser ver... Emlak vergisine zam suya zam yazık

Avatar
Ali 2023-05-22 14:19:16

Keşke siyasi bir piropagandaya cevirmeselerdi biz terk ettik 19mayis tüm Türkiye'ye ait CHP Halk partisine ait değil.hemde bizim paralarimizla belediye çok ayıp etti hakim birnundan gelsin inşAllah

banner22

resim yükleresim yükleresim yükle