MELEK BAŞKANDAN SEVGİLİLER GÜNÜNDE ANLAMLI ZİYARET!

Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Belediye Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı, Sevgililer Gününü alışılmışın dışında kutladı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
15 Şubat 2024 Perşembe 11:46
45 Okunma
MELEK BAŞKANDAN SEVGİLİLER GÜNÜNDE ANLAMLI ZİYARET!

Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Belediye Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı, Sevgililer Gününü alışılmışın dışında kutladı.


 

Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavisi süren minik Kader’in buluşma isteğini kırmayan Başkan A. Melek Mızrak Subaşı, bu özel günü Kader’e ayırarak hastanede ziyaret etti. Kendisiyle vakit geçiren ve sohbet eden Melek Mızrak Subaşı, Kader’e ve ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti ve hem Kader’e hem de aileye moral oldu. Başkan A. Melek Mızrak Subaşı’yla buluşma hayali gerçek olan Kader’in mutluluğu gözlerinden okunurken kendi elleriyle yaptığı bilekliği Başkan A. Melek Mızrak Subaşı’ya hediye etti. 

Aldığı hediye için teşekkürlerini ileten ve Kader ile yakından ilgilenen Melek Mızrak Subaşı; “Hastanede tedavisi devam eden dünyalar güzeli Kader kızımızın buluşma isteğine, her şeyden önce bir anne olarak asla kayıtsız kalamazdım. Ayrıca Kader’le Sevgililer Gününde buluşmamız daha da anlamlı oldu. Sen çok güçlü bir kızsın Kader, iyileşip oradan çıktığında seninle nice güzel oyunlar oynayıp nice güzel şarkıları birlikte söyleyeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
MelekBaşkanAnlamlıZiyaret
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle