MEHTERAN TAKIMI EŞLİĞİNDE HIDRELLEZİ KUTLADILAR

Bilecik’te 130 hanelik bir site sakinleri, kutlanan Hıdrellez sonrası mehteran takımını coşkuyla dinledi.

05 Mayıs 2017 Cuma 07:58
2238 Okunma
MEHTERAN TAKIMI EŞLİĞİNDE HIDRELLEZİ KUTLADILAR

  Bilecik’te 130 hanelik bir site sakinleri, kutlanan Hıdrellez sonrası mehteran takımını coşkuyla dinledi. 

 

 

  Bilecik merkez Beşiktaş Mahallesinde bulunan ve içinde 130 haneyi barındıran 500 Evler Sitesi yönetimi, Hıdrellez etkinlikleri kapsamında site oturanlara ve onların davet ettiği eş dosta etli bulgur pilavı, tulumba tatlısı ve ayran ikram etti. Dağıtılan ikramlar sonrası mehteran takımının konseri ile coşkuyla dinledi.

 

 

 Yapılan etkinlik hakkında bilgi veren site yöneticisi Mehmet Şimşek, baharın müjdeleyicisi Hıdrellez kutladıklarını belirterek, “Bu etkinliği geçtiğimiz yıllarda gerçekleştirmiştik. Bu yıl da mehteran takımı ile kutlamalara renk kattık.

 Katılım her sene daha fazla oluyor. 2015 yılında Bilecik'te bir ilki gerçekleştirip site içinde açık hava sineması kurmuştuk. Bu sene de açık hava sinemasını kurarak site sakinlerine keyifli bir yaz geçirmelerini sağlamak istiyoruz” dedi.

 

 

Son Güncelleme: 05.05.2017 07:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle