MAKAM ARACIYLA GEZMEK BAŞKAN'DAN MESAİ KİMDEN?

Bilecik İl Genel Meclis Başkanı Oğuz Sertler’in gece yarısı makam aracıyla pastane keyfi tepki çekti.

20 Ocak 2017 Cuma 16:04
5207 Okunma
MAKAM ARACIYLA GEZMEK BAŞKAN'DAN MESAİ KİMDEN?

 Bilecik İl Genel Meclis Başkanı Oğuz Sertler’in gece yarısı makam aracıyla pastane keyfi tepki çekti. 

 

 

  Partisinden ihraç olan AK Parti Bozüyük İl Genel Meclis üyesi ve Bilecik İl Genel Meclis Başkanı Oğuz Sertler, dün gece 19.00 sularında Ertuğrulgazi Mahallesindeki bir pastaneye makam aracı ve şoförü ile birlikte gitti. Pastane önünde saatlerce makam aracının ve şoförünün beklemesi tepkilere neden oldu. Normal şartlarda 17.00’da görevi biten ve İl Özel İdaresinin kadrolu çalışanı olan şoförün Meclis Başkanının şahsi işleri için ne kadar mesai yazıldığı merak konusu haline gelirken, bu tutum vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı.

 

 

  “Hizmet için gitmiş olabilir”

 

  Konu hakkında görüşleri alınan, İl Özel İdare Genel Sekreteri Halis Nalbant, şehir içi görevlendirme meclis başkanının takdirinde, şehir dışının ise Bilecik Valisinin takdirinde olduğunu belirtti. Nalbant, “Kullandığı araç hizmet aracı. Kendisi sadece göreviyle ilgili şeylere gidebilir” dedi.

 

 

  Öte yandan Bilecik İl Genel Meclis Başkanı Oğuz Sertler’in CHP’den istifa ederek Bağımsız Belediye Meclis üyesi olan Erdoğan Yeşil’le görüştüğü öğrenildi.

 

 

Son Güncelleme: 20.01.2017 16:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle