MAKAM ARABASI İLE PARTİ KONVOYUNA KATILDI

Bilecik'te Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmalarında son gün gerçekleşen turlar ile bugün seçim yasakları başlayacak.

09 Ağustos 2014 Cumartesi 10:55
5275 Okunma
MAKAM ARABASI İLE PARTİ KONVOYUNA KATILDI

 Bilecik'te Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmalarında son gün gerçekleşen turlar ile bugün seçim yasakları başlayacak.

 

 

  Bilecik'in Vezirhan beldesinde Ak Parti Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin son arifesinde gerçekleştirdiği konvoy ile boy gösterdi. Konvoya Ak Parti İl ve ilçe teşkilatları katılırken, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ile Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin'de katıldı.

 

 

 Ancak, gerçekleşen konvoyda ilgi çeken bölüm ise, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin'in  parti konvoyuna, Belediyeye ait makam aracı ile hem de hafta sonu mesai saatleri dışında katılması oldu. Belediye başkanları yerel seçimler öncesi verdiği demeçlerde Belediye başkanı oldukları an itibari ile partiyle alakalı hiç bir bağlarının kalmayacaklarını, taktıkları parti rozetlerini çıkartıp ceplerine koyacaklarını ve halkın Belediye başkanı olacaklarını söylemişlerdi. Bu sözlerin üzerine Belediye Başkanı Münür Şahin'in parti için ve hafta sonu mesai saatleri dışında makam aracı ile parti konvoyuna katılması muhalefet ve halk tarafından tepki ile karşılandı.

 

 

 Konu hakkında görüşlerinin aldığımız Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ise hafta sonu olması nedeniyle cemiyetlere ve düğünlere katıldığını bu esnada partisinin araçlarını gördüğünü bu sebepten oda araçlarının arkasına takıldığı söyledi.

 

 

 Ancak Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın Vezirhan beldesinde bir parkta vatandaşlara seslenmesi sırasında yanında bulunanlar arasında Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’in olması gözlerden kaçmadı.

Son Güncelleme: 09.08.2014 10:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle