MAHALLE MUHTARINDAN MAHALLE DELİKANLILARINA İFTAR

Bilecik merkez Ertuğrulgazi Mahallesi Muhtarı Niyazi Aydın, mahallede ikamet eden delikanlılara ve Suriyelilere iftar verdi.

08 Temmuz 2015 Çarşamba 05:12
1332 Okunma
MAHALLE MUHTARINDAN MAHALLE DELİKANLILARINA İFTAR

Bilecik merkez Ertuğrulgazi Mahallesi Muhtarı Niyazi Aydın, mahallede ikamet eden delikanlılara ve Suriyelilere iftar verdi.

 

 

  Mahalle konağı önünde gerçekleştirilen iftarda, muhtar Niyazi Aydın masalarla tek tek ilgilenerek, gençlerin hallerini sorarak sorunlarını dinledi. Okunan dualar sonrası açılına iftar sonrası iftara katılanlara seslenen Aydın, bu iftarımızın hitap kesimi mahallemizin gençleri ve vatanlarından ayrı kalmış mülteci kardeşlerine olduğunu belirterek sözlerine şöyle devam etti.

 

 

  “Geçen sene gençler için bir iftar programı daha düzenlemiştik. Gençler için yapma sebebimiz ise mahallemizin gençleri arasında ister istemez oluşan kırgınlığı böyle toplu bir iftarla birliği sağlamak ve mahallemizin mahalle konağına ilgi çekip korumasını beraber yapmak. Bu iftar mahallemizdeki isminin gizli kalmasını isteyen bir sakin tarafından finanse edildi. Bizde düzenleme ve organizasyonunu yaptık.

 

 

Bu konuda bütün mahalle ve diğer mahalle sakinlerine sesleniyorum, böyle faaliyetler birlik, beraberlik ve vatandaşlarımız arasındaki sevgi köprüsünü kurar. Her gün 3-4 sakinimizin yardımlarıyla böyle bir faaliyet düzenlenebilir. Katılımlarını için tüm mahalle sakinlerine ve size teşekkür ederim” dedi.

 

 

Son Güncelleme: 08.07.2015 05:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle