MAHALLE İFTARLARI DEVAM EDİYOR

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen mahalle iftarları İstasyon Mahallesi ve Osmangazi Mahallesi (TOKİ) sakinleri ile yapıldı.

07 Temmuz 2014 Pazartesi 05:43
1338 Okunma
MAHALLE İFTARLARI DEVAM EDİYOR

 Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen mahalle iftarları İstasyon Mahallesi ve Osmangazi Mahallesi (TOKİ) sakinleri ile yapıldı.

İftar öncesi ilahilerin seslendirildiği programda, çocuklar da şişme oyun gruplarında gönüllerince eğlendi. İftara eşi Fatma Yağcı ile birlikte katılan Başkanımız Selim Yağcı, davetlerine iştirak eden mahalle sakinlerine teşekkür etti. Yapılan iftarın ardından bir konuşma yapan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Ramazan ayının birlik, beraberlik, sevgi, hoşgörü, paylaşım ve kardeşlik ayı olduğunu vurgulayarak, ''Bu yıl da gerçekleştirdiğimiz mahalle iftarlarında aynı lokmaları birlikte paylaşarak, birlik ve beraberlik içerisinde kardeşliğimizi göstermek istiyoruz.

 Bu sofralara anlam katan tabi ki yapan kadar sizlerin teşrifleri de son derece önemlidir.  Bir defa da olsa eş, dost, komşu ve akrabayla aynı mahallede bir araya gelip, bir suyu, bir ekmeği birlikte paylaşmaları bizleri mutlu ediyor. İnşallah bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonraki yıllarda da bu güzel geleneği sürdürmek istiyoruz. Sizlerin gücü, desteği, sevgisi ve saygısı bizlere daha büyük hizmetleri yapmak noktasında yol açıyor, enerji ve sinerji veriyor. En büyük gücümüz, birliğimiz, beraberliğimiz ve kardeşliğimiz.

 Buradan ayrılmadığımız süre içerisinde bizi yenecek hiçbir güç yok. Ayrıca şunu da belirtmek istiyorum. Biz en başından beri Ramazan'ın paylaşma ve beraberlik ayı olduğunu söylemiştik. Bu anlamda bu sofraları sadece belediye olarak belediye bütçesinden hazırlamanın ötesinde, şehrimizdeki hayırseverlerden ve işadamlarımızdan da destek talepleri geldi.

 Bu akşam bu organizasyonun hazırlanmasında katkısı olan Ticaret ve Sanayi Odası'na (TSO) ve yönetim kurulu üyelerine huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Dün İstasyon Mahallesinde yapılan iftar yemeğini de Bilecik'imizde hizmet veren Erdal Erşan bey efendinin katkıları oldu. Kendisine teşekkür ediyoruz. Verilen yemeklerin ölmüşlerin ruhuna ulaşmasını diliyoruz.

 Bu yılki programlarımıza, katkı yapmak isteyen esnaf ve işadamlarımızı da gerçekleştirilen hayra ortak ederek düzenliyoruz. Bilecik olarak belediye olarak birçok sorunları çözdük, dünden çok daha iyiyiz ama yarın daha iyi bir yerlere gelme anlamında çok daha çalışmalıyız” dedi.

Konuşma sonrası şişme oyun gruplarında gönüllerince eğlenen çocuklara, pamuk şekeri ikram edildi.

 

Son Güncelleme: 07.07.2014 05:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle