MADALYA İLE DÖNDÜ!

Ali Kalyalı U20 Serbest Güreş Türkiye Şampiyonasında Bilecikli sporcu başarısıyla gururlandırdı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
13 Şubat 2024 Salı 11:20
37 Okunma
MADALYA İLE DÖNDÜ!

Ali Kalyalı U20 Serbest Güreş Türkiye Şampiyonasında Bilecikli sporcu başarısıyla gururlandırdı.


 

Sakarya’da düzenlenen Ali Kalyalı U20 Serbest Güreş Türkiye Şampiyonasında Bilecikli sporcu Mehmet Nuri Taşkıran Türkiye 3’üncüsü oldu.
U20 Genç Erkekler kategorisinde 65 kg sıkletinde mindere çıkan sporcu Mehmet Nuri Taşkıran çekişmeli geçen mücadelelerin yaşandığı müsabakada rakibini yenerek U20 Genç Erkekler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonasında 3’üncü olarak bronz madalyaya sahip oldu. Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir, tebrik mesajı yayımlayarak, "Müsabakaları düzenleyen Türkiye Güreş Federasyonuna, milli sporcumuz Ali Kalyalı adına düzenlenen müsabakalara katılım sağlayan tüm sporcu ve antrenörlere teşekkür ediyoruz. Bizleri gururlandıran sporcumuz Mehmet Nuri Taşkıran’ı ve antrenörümüz İbrahim Doğan’ı emekleri ve başarılardan dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle