M TİPİ CEZA EVİNDE SICAK SAATLER

Bilecik M Tipi Kapalı Cezaevi'nde bugün olası bir facia yaşanması durumunda müdahale edecek kurumların cezaevine kaç dakikada gelebilecekleri üzerine tatbikat yapıldı.

18 Aralık 2014 Perşembe 08:49
3029 Okunma
M TİPİ CEZA EVİNDE SICAK SAATLER

Bilecik M Tipi Kapalı Cezaevi'nde bugün olası bir facia yaşanması durumunda müdahale edecek kurumların cezaevine kaç dakikada gelebilecekleri üzerine tatbikat yapıldı.

 

 

 

Bilecik M Tipi Kapalı Cezaevi Müdürü Mustafa Şen’in saat 10.55’de startını verdiği tatbikata, Bilecik Belediyesi İtfaiye ekipleri, Bilecik Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Bilecik 112 Acil Servis ambulansı, Bilecik Aksa Gaz, Bilecik Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş (OEDAŞ), Bilecik İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler ile cezaevi personeli katıldı.

 

 

Yapılan tatbikata verilen alarm sonrası arana kurumlardan, olay yerine ilk olarak saat 10.57’de Bilecik Belediyesi İtfaiye ekipleri gelirken sırasıyla, 112 Acil Servis, Bilecik Aksa Gaz, AFAD, OEDAŞ ve son olarak Bilecik İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler geldi.

 

 

Yapılan tatbikat hakkında bilgi veren Cezaevi Müdürü Mustafa Şen, yılda 2 defa olmak üzere her 6 ayda bir olağanüstü “Hali Plan” tatbikatı yaptıklarını belirterek, “ Bugünde bunu tamamladık. Bu şekilde bir değerlendirme yapıyoruz.

 

 

İlgili kurumların zamanında gelip gelmediklerinin herhangi bir olay olması halinde ne gibi aksaklıkların ileride olmaması için tatbikat yapıyoruz. Kurumları 11'e 5 kala aradık ve zamanında geldiler görüyorum ki herhangi bir aksaklık yok. Olduğunda zaten gerekli şeyler yapılır” dedi.

 

  Cezaevine gelen kurtarma ekipleri 15 dakika içeride bekledikten sonra açılan cezaevi kapıların ardından sırasıyla cezaevinden ayrıldılar.

 

Son Güncelleme: 18.12.2014 08:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle