BÜYÜK PANİK YANGIN 2 EVE SIÇRADI

Bilecik’te, iki katlı ahşap evde çıkan yangın paniğe neden oldu

18 Aralık 2014 Perşembe 10:25
3774 Okunma
BÜYÜK PANİK YANGIN 2 EVE SIÇRADI

Bilecik’te, iki katlı ahşap evde çıkan yangın paniğe neden oldu. 

 

 

 

  Edinilen bilgiye göre, İsmetpaşa Mahallesi Salkım Sokak üzerinde bulunan  Bozkurt kardeşlere ait 2 katlı ahşap evde nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Çıkan alevler evin eski olmasından dolayı bir anda evi tamamen sardı.

 

 

Yangını gören mahalle sakinleri, olayı itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen İtfaiye ekipleri, yangının büyük olması sebebiyle takviye araç istedi. Takviye gelen araçlar yanan evin arka kısmından Masharbey Sokak üzerinden müdahale etmeye başladılar.

 

 

Alevler yanda bulunan 3 katlı evin çatı ve diğer taraftaki apartmanın duvarlarında bulunan ısı yalıtımlarının tutuşması sebebiyle mahallede korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu. Yangın, itfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saat müdahalesi ile yan evlerdeki alevler büyümeden söndürüldü.

 

 

Evde kiracı olarak kalan inşaat işçilerinin evde bulunmaması ise olası bir can kaybını önledi. Öte yandan yanan evin yanındaki 3 katlı evin sahibi itfaiye ekiplerine "kendi evine müdahale etmedikleri" gerekçesiyle zor anlar yaşattı. Polisin araya girmesiyle ev sahibi sakinleştirildi.

 

 

 

  Olay yerine bizzat gelen Bilecik İl Emniyet Müdür Yardımcısı Zafer Erdoğan da, yangın söndürülene kadar durumu yakından takip ederken, yangının kesin çıkış sebebi araştırılıyor.

 

 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 18.12.2014 10:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle