KUTLU DOĞUM HAFTASININ KAPANIŞ YEMEĞİ DÜZENLENDİ

Bilecik İl Müftülüğünce "Kutlu Doğum Haftası" programı kapanış yemeği düzenlendi.

21 Nisan 2014 Pazartesi 10:14
1289 Okunma
KUTLU DOĞUM HAFTASININ KAPANIŞ YEMEĞİ DÜZENLENDİ

Bilecik İl Müftülüğünce "Kutlu Doğum Haftası" programı kapanış yemeği düzenlendi.

 Bilecik’te Subaşı Yemek Sanayi Yemek salonunda düzenlenen “Kutlu Doğum Haftası” kapanış  programına , Bilecik Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Halil İbrahim Aktepe, Belediye Başkan Yardımcısı Kadri Şentürk, İl Müftüsü Necati Akkuş, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Muhammed Akgül, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Halis Çelik, sivil toplum örgüt temsilcileri ve müftülük personeli katıldı.

 Yemek sonrası Bilecik Müftüsü Necati Akkuş’un yaptığı konuşmada,  “Kutlu Doğum Haftası” programlarının Bilecik halkının ilgi gösterdiğinin ve bu heyecanı yaşadıklarını belirtti. Akkuş, “ Sivil toplum kuruluşlarının gerek fikirleri gerek görüşleri gerekse maddi, manevi katkı ve birlikteliği bize güç, enerji ve motivasyon oldu. Hedeflediğimiz istikamette çizmiş olduğumuz yol haritasında tespit ettiklerimizi yapabildiysek kendimizi başarılı sayacağız. Eksiklikler varsa birlikte tespit edeceğiz"  diye belitti.

 Konuşmanın ardında yemeğe katılanları Bilecik Müftülüğü tarafından Kutlu Doğum Haftası” ile ilgili  kitap dağıtıldı.

 

Son Güncelleme: 21.04.2014 10:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle