KURULUŞTAN KURTULUŞA BİSİKLET TURU SÖĞÜT’TEN START ALACAK

“Kuruluştan Kurtuluşa Bisiklet Turu” 14 Eylül Pazar günün Bilecik’in Söğüt İlçesinden start alacak.

08 Eylül 2014 Pazartesi 06:50
1304 Okunma
KURULUŞTAN KURTULUŞA BİSİKLET TURU SÖĞÜT’TEN START ALACAK

 “Kuruluştan Kurtuluşa Bisiklet Turu” 14 Eylül Pazar günün Bilecik’in Söğüt İlçesinden start alacak.

 

 

 Bilecik, Bursa, Balıkesir ve Çanakkale illerini kapsayan 'Kuruluştan Kurtuluşa-Söğüt'ten Çanakkale'ye Bisiklet Turu' Söğüt’ten 14 Eylül Pazar günün saat 10.00’da başlayacak. Söğüt’ten başlayarak toplam 5 gün sürecek etkinlikte bisikletçiler 520 kilometre pedal çevirerek Çanakkale’ye uluşacaklar. 13 Eylül Cumartesi günü Söğüt’te olması beklenen toplam 100’e yakın bisikletçi, Pazar günün kahvaltının ardından tura başlayacaklar. Söğüt’ten çıkacak olan ekip ilk olarak Bursa’nın Yenişehir ilçesine öğlen yemeği yemedikten sonra geceyi Bursa’nın İznik ilçesinde geçirecekler.

Konu hakkında görüşlerinin aldığımız Bisikletliler Derneği Bilecik İl Temsilcisi Hakan Yavuz, kendilerinde bu tura katılacaklarını ve Çanakkale’ye kadar uzanan bu turda 3 veya 4 arkadaşının turu tamamlayacağını belirtti.


Son Güncelleme: 08.09.2014 06:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle