KÖYLÜLER YOLLARININ ASFALT OLMASINI İSTİYOR

Bilecik merkeze bağlı Deresakarı köyü sakinleri, yollarının asfalt olmasını istediklerini, dökülen mıcır sebebi ile oluşan tozdan çok rahatsız olduklarını belirttiler.

19 Ağustos 2017 Cumartesi 12:01
2421 Okunma
KÖYLÜLER YOLLARININ ASFALT OLMASINI İSTİYOR

  Bilecik merkeze bağlı Deresakarı köyü sakinleri, yollarının asfalt olmasını istediklerini, dökülen mıcır sebebi ile oluşan tozdan çok rahatsız olduklarını belirttiler.

 

 

  Bilecik'e merkeze 13 kilometre uzaklıkta olan Deresakarı köyü yolunda geçtiğimiz aylarda genişletme çalışması yapılarak virajlar kaldırılmıştı. Köy sakinleri, ardından yola dökülen mıcır sebebi ile ulaşımda zorluklar yaşandığını anlattılar. Vatandaşlar, bozulan yolda araç geçişleri sırasında çıkan tozun, yol kenarında bulunan zeytin ve meyve ağaçlara zarar vermeye başladığını söylediler. Yetkililerden yollarının asfaltlanmasını isteyen köy sakinleri şunları belirttiler.

 

 

"Ağaçlarımız kuruma tehlikesi altında"

 

  "Yolda oluşan mıcırlar yüzünden araçlarımız hasar görüyor, tamir yüzünden maddi zarara uğruyoruz. Kuru ve güneşli havalarda yoldan çok toz kalkıyor. Bu toz yol kenarlarındaki ağaçlara zarar veriyor. Ağaçlarımız kuruma tehlikesi altında. Deresakarı köyü kalabalık ve işlek bir köy. Bizim yetkililerimizden tek isteğimiz kış girmeden yolumuzun baştan sona asfalta kavuşmasıdır" dediler.

 

 

Son Güncelleme: 19.08.2017 12:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yenkent 2017-12-27 14:39:18

Siz köye giden yoldan mahsediyorsunuz kapalı yüzme havuzu Yenikent sitesi özgün sitesi yolundaki tozlu yol ne olacak çevreciler nerede konuşurken mangalda kül bırakmıyorlar.en son koca reis(sayın cumhurbaşkanımıza ) şikayet edicez.

Avatar
Sebahattin 2017-12-27 14:39:18

Bu yolu sabah aksam tepiyoruz ve ortalik toz duman bir yr bitmeden diger yere geciyolar anlamadim 2 3 gundurde gemiciler koyunun ustundw calisiliyo 2013 te geldim ben bilecige yeni koy dere sakarya koyu arasinda her yil mevsimlik sepze ve meyve alirdim ama bu yilki kirazlarda beton gibi toz vardi ve almadik cifci inanin cok zor surumda baska da geliri olmayanlar var ve mazot parasini cikaramayip rezil olucaz diyolar rabbim yardim cilari olsun

Avatar
YORGUN DEMOKRAT 2017-12-27 14:39:18

Boyacı küpümü bu anında olacak sabretmesini hala öğrenemediniz sizden teşekkür bekleyen yok bu bir hizmettir ama biraz sabır lütfen tabiki orasıda en güzel şekliyle sıcak asfaltına kavuşacak sizler en güzeline layık insanlarsınız Allah rızası için biraz sabır

Avatar
Ahmet 2017-12-27 14:39:18

Sevgili deresakarya lılar Gölpazarı girişinden çıkışına kadar sadece toz deil bankette dahil uç senedir yapılmıyor. Uç senedir golpazarlilardan hiç şikayet olmadı evliya gibiler

Avatar
LowellPab 2017-12-27 14:39:18

100 satoshi every 15 minutes + 10000 Jackpot

banner22

resim yükleresim yükle