KOKTEYL GÖZ KAMAŞTIRDI

Bilecik'te 2016-2017 eğitim-öğretim yılına hızlı girerek, lisenin yanı sıra, ilk ve ortaokulu bu yıl hizmete sokan, geçtiğimiz günlerde öğretmen kadrosunu da tanıtan Özel Hatem Okulları, öğretmenler ile velileri biraraya getirdi.

26 Ağustos 2016 Cuma 07:14
1445 Okunma
KOKTEYL GÖZ KAMAŞTIRDI

      Bilecik'te 2016-2017 eğitim-öğretim yılına hızlı girerek, lisenin yanı sıra, ilk ve ortaokulu bu yıl hizmete sokan, geçtiğimiz günlerde öğretmen kadrosunu da tanıtan Özel Hatem Okulları, öğretmenler ile velileri biraraya getirdi. 

 

 

 

   Öğretmenler ile velilerini buluşturan olan Hatem Okulu'nda 1.-2.-3. ve 4. sınıf öğretmenleri ile ilkokuldaki branş öğretmenleri tanıtım görüşmelerinde bulundu. Görüşmede açılış konuşmasını gerçekleştiren Okul Müdürü Zafer Bozkurt; velilere okuldaki eğitim ve öğretim hakkında bilgiler verirken, kurumun öğrenciler konusundaki hassasiyetleri hakkında açıklamalar yaptı.

 

 

 

 

 

 

 

   

       Öğrenci-öğretmen-kurum üçgeninde, çocuklara mutlu olacakları huzurlu bir eğitim öğretim yaşantısı sunmak hedefleri olduğunu söyleyen Okul Müdürü Bozkurt; topluma yararlı, kendine güvenen ve inandıkları değerlere sahip çıkan, mutlu çocuklar yetiştirmek istediklerini belirtip Hatem Okulları'nın sloganının '' İyi insan, iyi gelecek '' olduğunu hatırlattı. Sözlerine devam eden Bozkurt, “ Sayın velilerimiz. Evlatlarımız bir fidan. Su da toprakta sizlersiniz. O fidan ağaç oluncaya kadar siz onu koruyup kollayarak besleyeceksiniz.

 

 

 

 

   

       

 

 

       Ağaç olduktan sonra size ihtiyacı olmayacak. Ama sizlerden yani topraktan söktüğün zaman bir ağaç ne kadar güçlü olursa olsun yaşayamaz. Bir çocuğun en değerli varlığı ailesidir. Biz bunun bilincindeyiz. Bizler sizlere yardımcı olmak için buradayız. Bizler çocuklarımıza okulu sevdireceğiz. Bir çocuk okulu sevmezse, öğretmeni, çalışanı, müdürü sevmezse başarı gelmez. Bizler bununda bilincindeyiz” dedi.

 

 

  

     Önceliklerinin sağlıklı birer çocuk yetiştirmek  olduğunu belirten Okul Müdürü Zafer Bozkurt sözlerine şöyle devam etti. “Bunlar lafta kalmayacak sayın velilerim. Yaşadıkça hep beraber göreceğiz. Ailelerin iş birliği öğretmen ve öğrenciler arasındaki ilişkide çok önemlidir. Okulu müdür, öğretmen, veli idare etmez. Okulu sistem idare eder. Çocuğun başarısı buradan geçer. Sevgi  faktörü elbette ki olmazsa olmazımız” ifadelerini kullandı.

 

 

 

     Sınıf öğretmenleri ve branş öğretmenlerinin veliler ve çocuklar ile tanıştığı görüşmenin devamında, tüm öğretmenler veliler ile tek tek görüşerek, önümüzdeki sene hakkında bilgilendirmeler yaparak velilerin sorularını yanıtladı. Görüşmenin hem veliler hem de kurum açısından olumlu geçtiğini vurgulayan Müdür Yardımcısı Yasin Sarıçiçek '' Çocuklarımız hayattaki en büyük değerlerimiz, her şeyimizi onlara daha güzel bir yaşam sürdürmeleri için harcıyoruz.

 

 

    Biz de bu dönemde evlatlarını bizlere emanet eden velilerimizin sorularını ve merak ettikleri konuları onlara açıklamak için böyle bir görüşme gerçekleştirdik ve velilerimizin görüşme sonundaki mutlulukları da bize bu görüşmenin ne kadar faydalı olduğunu gösterdi. Önümüzdeki günlerde de velilerimiz ile bire bir ve toplu görüşmelerimizi sürdürerek çocuklarımız için en doğru geleceği oluşturmak için bizlere düşen görevleri yerine getireceğiz. '' açıklamasında bulundu.

 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 26.08.2016 07:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle