KAYIN MANTARI YETİŞTİRİCİLİĞİ KURSU BAŞLIYOR

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi, Bilecik'te yeni bir projeyi hayata geçiriyor.

07 Nisan 2015 Salı 06:24
2273 Okunma
KAYIN MANTARI YETİŞTİRİCİLİĞİ KURSU BAŞLIYOR
 Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Tarım Bilimleri  ve Teknolojileri Fakültesi, Bilecik'te yeni bir projeyi hayata geçiriyor.  
 
 
 
 Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi ile Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) arasında imzalanan protokolle, 8 Nisan-25 Mayıs 2015 tarihleri arasında “Kayın Mantarı Yetiştiriciliği Kursu” verilecek. Konu hakkında üniversiteden yapılan açıklamada, katılımcıların 38 iş günü teorik ve uygulamalı olarak bu özel mantar türünün yetiştirilmesine yönelik bilgi alacakları bildirildi.
 
 
 Açıklamada, “Projeyle hem meslek ediniminin sağlanması hem de bilimsel yöntemlerle verimli ve sağlıklı kayın mantarı üretim aşamalarının katılımcılara öğretilmesi hedeflenmektedir. Böylece Bilecik ilinin tarımsal anlamda kalkınmasının sağlanması ve uygun iş gücünün verimli bir şekilde değerlendirilmesi hedeflenmektedir” denildi.
Ayrıca, başvuruların İŞKUR Bilecik İl Müdürlüğü'ne yapılabileceği bildirildi.

Son Güncelleme: 07.04.2015 06:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle