KARAAHMET’TEN U DÖNÜŞÜMÜ?

Bilecik Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Çağatay Karaahmet, geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu katılımı ile Eskişehir’de yapılan bölge toplantısına katıldı.

19 Kasım 2014 Çarşamba 12:04
3977 Okunma
KARAAHMET’TEN U DÖNÜŞÜMÜ?

 Bilecik Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  İl Başkanı Çağatay Karaahmet, geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu katılımı ile Eskişehir’de yapılan bölge toplantısına katıldı.

Eskişehir’de, Bilecik, Bursa, Kütahya, Sakarya ve Afyon il başkanlarının da katıldığı toplantıda konuşan CHP İl Başkanı Çağatay Karaahmet, genel başkanın da bulunduğu ortamda önümüzdeki milletvekili seçimi için ön seçimden hiç bahsetmediği ve “Sayın genel başkanım siz nasıl istiyorsanız Milletvekili adaylarını öyle belirleyin” dediği iddia edildi.

 

 

 Bursa, Kütahya ve Eskişehir il başkanları partinin geleceği için ısrarla ön seçim yapılmalıdır diye konuştuğunu belirtilirken, Bilecik il başkanının ön seçimden hiç bahsetmemesi, ön seçim mutlaka yapılmalıdır dememesi, seçildiği il kongresinde verdiği sözü unutmasının ne anlama geldiğini hatırlatır, takdiri CHP İl Örgütü’ne bırakıyoruz.

 CHP İl Başkanı Karaahmet’in 11 Haziran 2012 de yapılan Bilecik İl Kongresi’ndeki konuşmasında, partililerine ve delegelerine bundan böyle CHP’ye demokrasi gelecek önümüzdeki yerel seçimde ve milletvekili seçiminde Bilecik’te üye ile ön seçim yapılacak ve adaylar ona göre belirlenecek. Bugün seçilip il başkanı olursam bu sizlere sözüm olsun diyen Karaahmet Bilecik’te yapılan yerel seçimlerde 4 aday olmasına rağmen ön seçim yapılması sözünde durmadı.

 

 Aday adaylığı için kamuoyunda isimleri konuşulan CHP'lilerin Karaahmet'in bu tavrı üzerine ne söyleyeceği merak ediliyor

Son Güncelleme: 19.11.2014 12:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle