BİLECİKSPOR BİNASINA KAVUŞUYORMU

Bilecik İl Genel Meclisi birleşimi Meclis Başkanı Serkan Yıldırım başkanlığında yapıldı.

19 Kasım 2014 Çarşamba 12:24
3456 Okunma
BİLECİKSPOR BİNASINA KAVUŞUYORMU

Bilecik İl Genel Meclisi birleşimi Meclis Başkanı Serkan Yıldırım başkanlığında yapıldı.

 

 

  İl Özel İdare binası İl Genel Meclis salonunda yapılan toplantıda iki gündem maddesi görüşüldü. 1.Gündem maddesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü; “Bilecik Merkez ilçesi Gazipaşa mahallesi 164 ada 3 nolu parselinde kayıtlı bulunan mülkiyeti idaremize ait boş durumda bulunan taşınmazın akar haline getirilmesi için taşınmazın kullanma şeklinin belirlenmesi kullanma şeklinin talebinin görüşülmesi maddesi oybirliği ile kabul edildi.

 

 

Görüşlerini sunan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halis Nalbant sözü geçen binanın üst katlarının Bilecikspor’un talip olduğunu mevcut tadilat masraflarının Bilecikspor yönetimi tarafından karşılanacağını dile getirdi, Takdirin Mecliste olduğunu da hatırlatan Nalbant Bilecik Sporun Kamu yararına çalışan bir dernek olmadığı için Binanın cüzi bir bedelle kiralanabileceğini sözlerine ekledi. İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Yıldırım; Bilecik Sporun halinin ortada olduğunu belirterek bizde can suyu verebiliriz diye düşündük, eğer Meclisimiz de takdir ederse Encümene havale ederek kiralanmasını istiyoruz.

 

 

Bilecik Belediyesi ve esnaflarının da binanın tadilatı konusunda yardımcı olacaklarını düşünüyorum, İnşallah Bilecikspor’u daha iyi yerlerde göreceğiz dedi.

 Açıklamaların ardından İl Genel Meclisinde oylamaya sunulan kiralama talebi oy birliği ile kabul edildi.

 

 

 2’inci Gündem maddesi olan Plan ve Bütçe Komisyonu raporu; 2015 Yılı mali taslak bütçesinde teklif edilen insan kaynakları ve eğitim Müdürlüğü bütçesi 7344005.72 TL olarak kabul edildi.

 Bu gündem maddesinin ardından toplantı sona erdi.

Son Güncelleme: 19.11.2014 12:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle