KAPALI YÜZME HAVUZU EYLÜL AYINDA AÇILIYOR

Bilecik'te Gençlik Ve Spor Bakanlığı tarafından yapımına 15 Eylül 2013 tarihinde başlanan kapalı yüzme havuzu inşaatında sona yaklaşıldı.

08 Temmuz 2014 Salı 09:47
2037 Okunma
KAPALI YÜZME HAVUZU EYLÜL AYINDA AÇILIYOR

 Bilecik'te Gençlik Ve Spor Bakanlığı tarafından yapımına 15 Eylül 2013 tarihinde başlanan kapalı yüzme havuzu inşaatında sona yaklaşıldı.

Bahçelievler mahallesinde yapımına devam edilen kapalı yüzme havuzunun yapım çalışmaları ile ilgili açıklama yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Lüfti Doyuk, Bilecik'te tüm halka, çocuklara ve sporculara hizmet vermek üzere 2013 yılında yapımına başlatılan kapalı yüzme havuzunun inşaat kısmının tamamen bitmiş olduğu belirtti. Doyuk, "Yapılan kapalı yüzme havuzunun inşaat kısmı bitti. Dış cephe ve tüm alanların yalıtımları, kalın, ince sıvaları bitirilerek son halini almış olan dıştan görünüş boyası da bitirilmiştir. 

 İç kullanım alanlarının alçı, sıva, boya ve kaplama çalışmaları devam ederken havuz çanağının özel ustaları da özen ve hassasiyet isteyen iç kısımlarının çalışmalarını bitirerek üst yüzey seramik kaplamaları için hazırlıklara başlamışlardır. Su deposu montajı ve havalandırma tesisatları tamamlanmış olup, ısıtma sistemi imalatı, elektrik işleri montajı, temiz su, pis su tesisatları montajları ve çevre düzenleme çalışmaları devam etmektedir. Firma yetkilisi tarafından kontrollü bir şekilde, çok yönlü çalışmalarına devam edilen havuzun teslim tarihinden önce Eylül ayı sonu itibariyle bitirileceği bilgisi verilmiştir" dedi.


Son Güncelleme: 08.07.2014 09:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle