KAHVE DÜNYASI BİLECİK'TE

Bilecik'te ? Cafe Bistro artık Kahve Dünyası ürünleri ile hizmet veriyor.

12 Temmuz 2016 Salı 06:49
4158 Okunma
KAHVE DÜNYASI BİLECİK'TE

   Bilecik'te ? Cafe Bistro artık Kahve Dünyası ürünleri ile hizmet veriyor.

 

 

       12 yıldır hızlı bir büyüme ile her ilde ürünlerini tanıtan Kahve Dünyası Bilecik'e ilk olarak "? Cafe Bistro" getiriyor. Konu hakkında açıklama yapan ? Cafe Bistro Baristası Cemile Duman, artık Kahve Dünyası ürünleri ile hizmet verdiklerini belirtti. 

 

 

"KAHVE DÜNYASININ LEZZETLERİNİ BİLECİKLİLERLE BULUŞTURUYORUZ"

 

    Sözlerine devam eden Duman, " İşletme olarak müşterilerimize daha kaliteli hizmet verebilmek adına Kahve Dünyası ürünleri kullanmaya başladık. Böyle bir karar aldıktan sonra Kahve Dünyası'na eğitimlere gittim ve baristalığımı geliştirdim. Ürünlerimiz hiç bir şekilde makine kullanılmadan yapılıyor. Her gün taze kahve çekiyoruz. Meyvelerimizi de günlük alıyoruz.

 

 

   Kahve Dünyası'nın üretimden müşteriye hizmet anlayışıyla bire bir anlayışta bulunarak her ürünümüzü taze kullanıyoruz. Hizmetimizde Kahve Dünyası ürünleri kullanırken aynı zamanda satışını da gerçekleştiriyoruz. Kahve Dünyası Türkiye'nin her ilinde faaliyet gösteren, her kesimin sıklıkla tercih ettiği bir marka. Bizler de bu markanın lezzetlerini Bileciklilerle buluşturuyoruz" dedi.

 

 

"KAHVE DÜNYASININ SOĞUK LEZZETLERİ DE BİLECİK'TE"

 

   Yaz aylarında Kahve Dünyasının eşsiz soğuk lezzetlerini Bilecik'e taşıdıklarını belirten Duman, "Yaz aylarında, sıcakların bunaltısından kaçmak isteyen müşterilerimizi Kahve Dünyası'nın geniş yelpazesiyle soğuk içeceklerini tatmaya bekliyoruz. Limonatalarımız tamamen doğal ev yapımı olarak üretiliyor.

 

 

    Frozenlarımız, frappelerimiz tamamen doğal meyvelerden asla meyve şurupları kullanılmadan üretiliyor. Hem daha sağlıklı hem daha lezzetli ürünlerimize bu şekilde ulaşıyoruz. Kahve Dünyası'nın yaz ayları için vazgeçilmezi soğuk türk kahvesi, soğuk latte gibi soğuk kahve çeşitlerimizde yoğun ilgi görüyor" ifadelerini kullandı.

 

 

"ARTIK  ÇİKOLATALAR KAHVE DÜNYASI'NDAN"

 

Kahve Dünyası ürünlerinde çikolatalarının lezzetinin tartışılmaz olduğunu belirten Duman, " Tabii ki Kahve Dünyası'nın kahveleri tartışılmaz kalitede ve lezzette fakat çikolataları da aynı şekilde.

 

 

 Zaten kahvelerimizin yanında ikram ettiğimiz çikolatalarımız büyük beğeni topluyor. Klasik çikolatalardan sıkılmış Bilecikli vatandaşlarımız için mükemmel bir fırsat getirmiş olduk. Artık çikolatalar Kahve Dünyası'ndan" dedi.


Son Güncelleme: 12.07.2016 06:49
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKCafeGüncelBistro
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle