İSTANBULDAN KAÇARSIN BİLECİK ASAYİŞ’TEN KAÇAMAZSIN

Bilecik’te Asayiş ekipleri “Dur” ihtarına uymayan çalıntı otomobil park halinde bulundu.

11 Kasım 2014 Salı 07:10
2236 Okunma
İSTANBULDAN KAÇARSIN BİLECİK ASAYİŞ’TEN KAÇAMAZSIN

Bilecik’te Asayiş ekiplerinin “Dur” ihtarına uymayan çalıntı otomobil park halinde bulundu.

 

 

 

  Edinilen bilgiye göre Ertuğrulgazi mahallesinde vatandaşlar bir otomobilin devamlı aynı sokak üzerinde gezmesinden  şüphelenerek durumu “155” bildirdiler. Olay yerine ulaşan  Asayiş ekipleri şüpheli otomobil üzerinde çalışma başlattı. Aynı mahallede  görülen şüpheli otomobil Asayiş ekiplerinin “Dur” ihtarına uymayarak olay yerinden kaçtı.

 

 

Bunun üzerine. Bilecik İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Gece yarısı filmleri aratmayan takibe başladı. Asayiş Şube Müdürü Seyhan Yıldırım ve ekipleri gece yarısı  Bilecik’te şehrin dört bir yanında arama çalışması başlattı  İlk olarak mobese kameralarından plakası ve araç içinde işgal tespit edildi. 06 GDT 99 plakalı otomobili yakalamak için tüm ekipler seferber oldu. Yapılan çalışmalar sonucu şüpheli araç, İsmetpaşa Mahallesi Nevzat Sokak´ta terk edilmiş bir şekilde park halinde bulundu.

 

 

Asayiş ekiplerinin otomobilin plaka sorgulamasının yapılmasının ardından plakanın ikiz plaka olduğu ve başka bir otomobile ait olduğu anlaşıldı. Asayiş ekipleri plakanın sahte çıkmasının ardından yaptıkları araştırmalar sonucunda, otomobile ait gerçek plakanın 34 D.. 61 olduğunu ve otomobilin de İstanbul´da özel bir eğitim kurumuna ait olduğu ve otomobilin, 1 Ekim 2014 tarihinde İstanbul Pendik İlçe Jandarma Komutanlığında çalıntı kaydının bulunduğu anlaşıldı.

 

 

Çalıntı araçtan  1 adet balyoz, 1 adet demir kesme makası, 1 adet tornavida, 1 adet boş çuval,1 şişe viski çıkarken  ayrıca çalıntı aracın orijinal plakalarına ulaşıldı.

  Otomobilin kapılarından parmak izi alan olay yeri inceleme ekiplerinin, geniş kapsamlı araştırma yapacağı öğrenilirken, ekipler ayrıca çevrede geniş çaplı güvenlik önlemleri aldı.

 

Son Güncelleme: 11.11.2014 07:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle