“İSTANBUL BİLECİKLİLER YARDIMLAŞMA VE KALKINDIRMA DERNEĞİ YENİ BAŞKANI OKTAY TEPE OLDU

07 Nisan 2015 Salı 06:55
3836 Okunma
“İSTANBUL BİLECİKLİLER YARDIMLAŞMA VE KALKINDIRMA DERNEĞİ YENİ  BAŞKANI OKTAY TEPE OLDU

 İstanbul Bilecikliler Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneğinin yapılan olağan kongresi sonucunda dernek başkanlığına Oktay Tepe seçildi.

 

 

 Dernek merkezinde gerçekleştirilen seçimde ilk önce verilen önerge doğrultusunda Divan Başkanlığına ESDER Federasyon Başkanı Mehmet Çetinkaya, Katip üyeliğine İstanbul Afyonkarahisarlılar Dernek Başkanı Levent Işık üyeliklere ise Semih Şafak ve Soner Taşkıran oyçokluğuyla seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Halil Koyun, İbrahim Yılmam ve Oktay Tepe divana listelerini sundular. Faaliyet raporu mali bilanço ve tahmini bütçenin ibra edilmesinden sonra başkan adayları konuşmalarını gerçekleştirdiler. Tüm adayların dostluk, birlik ve Bileciklilik vurgusu yaptığı konuşmalarının ardından yoğun katılımın olduğu seçime geçildi.

 

 

 Büyük rekabet ve dostluğun yaşandığı seçim sonucunda Halil Koyun 158, İbrahim Yılmam 179, Oktay Tepe ise 185 oy aldı. Bu sonuçla dernek başkanlığına seçilen Oktay Tepe yaptığı konuşmada şunları kaydetti:

 

 

''Öncelikle yoğun katılımlarından dolayı tüm üyelere ve seçim süresince dostluk çizgisinden ayrılmayan diğer başkan adaylarına teşekkürlerimi sunuyorum. Bilecikli hemşerilerimizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişimine katkı sağlamak için şahsım, yönetim kurulum ve tüm üyelerimizle birlikte elimizden gelenin en iyisini elele gönüle yapacağız. Hemşerilerimiz ve memleketimiz ile ilgili her konuda çözüm ortağı olacağız. Bilecik ve Bileciklilik markasına öncülük etmek vizyonumuzdur. Sonucun hemşerilerimize memleketimize ve vatanımıza hayırlı olmasını Yüce Yaradandan niyaz ediyorum.” dedi.

 

 

OKTAY TEPE KİMDİR

 

 Oktay Tepe, 1970 yılında İstanbul Eyüp doğumludur. Bilecik’in merkez köylerinden Cumalıköyündendir. İlkokulu Topselvi İlk öğretim okulunda, Lise Öğrenimini Pendik Lisesi'nde; Lisans Öğrenimini ise Trakya Üniversitesi İnşaat MYO ve daha sonra Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde tamamladı. Kartal’da ticaretle uğraştıktan sonra,1995 yılında İstanbul Gaz Dağıtım AŞ’de iş hayatına başladı.  Yirmi yıldır doğalgaz sekteründe uzman olarak görev yapmakla birlikte, çaliştiğı kurumda Tes-iş (Türkiye Enerji İş Sendikası) 3 nolu şubenin disiplin kurulu başakanlığı görevinde bulunmuştur. Derneğimizin ilk Gençlik Kolları Başkanı ve dernek yönetim kurulu üyelikleri görevinde bulunan Başkan Oktay TEPE, 2004/2009 arasında İstanbul İl Genel Meclis Üyeliği görevinde bulunmuş, mecliste imar komisyon sözcülüğü, Hasta Hakları Komisyon üyeliği ve meclis katip üyeliği görevlerinde bulunmuştur. Kartal Sosyal Yarımlaşma Vakfı mütevelli heyetinde ve Kartal Yavuz Selim Devlet Hastanesi Hasta Hakları Komisyon Üyeliklerinde bulunan Başkan Oktay TEPE, evli ve iki çocuk babasıdır.

Son Güncelleme: 07.04.2015 06:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle