İŞARET DİLİYLE BİRBİRLERİNE 'EVET' DEDİ

  Bilecik'te işitme engelli genç çift, nikahta birbirlerine işaret diliyle 'Evet' diyerek dünya evine girdi.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
01 Mayıs 2018 Salı 12:18
2605 Okunma
İŞARET DİLİYLE BİRBİRLERİNE 'EVET' DEDİ

  Bilecik'te işitme engelli genç çift, nikahta birbirlerine işaret diliyle 'Evet' diyerek dünya evine girdi.

  Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi Nikah Salonu'nda işitme engelli Havva Nur Demir ile Okan Pektaş dünya evine girerken, çiftin ailesi duygu dolu anlar geçirdi.

 Bilecik Belediyesi Nikah Memuru Ahmet Özbek, nikah öncesi çifte mutluluklar dileyerek, "Gönüllerini konuşturarak, tüm engelleri ortadan kaldırarak ve gönül birlikteliği yaparak belediyemiz evlendirme memurluğuna başvuran Havva Nur Demir ve Okan Pektaş'ın nikah törenlerine her iki aileler adına hoş geldiniz, sefalar getirdiniz" dedi.

  Ardından nikah memurunun söylediklerini dudak okuma yöntemi ile anlayan Havva Nur Demir ile Okan Pektaş, işaret diliyle 'evet' dedi. Bu sırada salondakilerin alkışları arasında genç çift evlilik cüzdanını alırken, işaret diliyle birbirlerine 'Seni seviyorum' dediler. Bu mutlu günde çiftin ailesi de duygu dolu anlar yaşadı.

  Öte yandan, Okan Pektaş'ın İstanbul Kartal Belediyesi Basın Yayın Ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünde çalıştığı, Havva Nur Demir'in ise ev hanımı olduğu öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
aykut 2024-02-06 13:01:52

maşAllahh ikisinde

banner22

resim yükleresim yükle