İĞNE ATSAN YERE DÜŞMEZ

Bilecik’te üniversiteye giden minibüslerin dolu gidip dolu gelmesi hem vatandaşları hem de öğrencileri adeta çileden çıkartıyor.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
12 Aralık 2023 Salı 10:52
532 Okunma
İĞNE ATSAN YERE DÜŞMEZ

Bilecik’te üniversiteye giden minibüslerin dolu gidip dolu gelmesi hem vatandaşları hem de öğrencileri adeta çileden çıkartıyor.


 

Bilecik’te şehir için Şeyh Edebali Üniversitesi hattını dolu gidip dolu gelmesi ve güzergah üzerinde bekleyen öğrenci ve vatandaşların dakikalarca minibüs beklemesi sorununa bir çözüm bulunamadı. Öğrenciler sabah dakikalarca minibüs beklemekten okula geç kaldıklarını dile getirirken, vatandaşlarda da üniversiten gelen araçların dolu olmasından muzdarip. Zor hava şartlarında saatlerce minibüs bekleyen öğrenciler, bu duruma isyan ederken, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’ne gitmelerini sağlayacak başka bir seçenek olmadığı için mecburen minibüsleri tercih etmek zorunda olduklarını anlattılar.


Vatandaşlar ise hatların artırılması için belediyenin bir an önce çözüm bulmasını istediler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
misafir 2023-12-12 14:51:20

h4 numaralı minibüslere de yoğunluktan dolayı binilemiyor. yürümek zorunda kalıyoruz. acil çözüm bulunmalı

Avatar
Vatandaş 2023-12-12 15:06:04

Ben hergün dolmuş kullanıyorum ve hiç de sorun yok sorunu çıkaran haber yapmaya çalışan grup bu dolmuşçulara saldırana kadar neler oluyor neler onlar da ev gecindiriyor sanki dolmuşçular bilecigi yönetiyor gibi her her olursa taşı onlara atıyorsunuz hiç doğru değil sizin aldığınız ekmeği o da alıyor verdiğiniz kirayı o da veriyor bir türlü memnun olmayan bir halk bir de Allahtan Bilecik de yaşıyorsunuz büyük şehirde ne yapacqktiniz bilmiyorum

banner22

resim yükleresim yükle