İÇME SUYU FATURASI 27 BİN TL GELİNCE ŞOK OLDU

Bilecik'in Osmangazi mahallesi Mergül sitesinde ikamet eden Nihat Sarı, adına gelen 27 bin liralık içme suyu faturası karşısında önce neye uğradığını şaşırdı, daha sonra endeks memurunun hatasından kaynaklandığını öğrenince rahatladı.

04 Şubat 2014 Salı 13:58
2292 Okunma
İÇME SUYU FATURASI 27 BİN TL GELİNCE ŞOK OLDU

Bilecik Osmangazi mahallesi Mergül sitesinde ikamet eden Nihat Sarı, adına gelen 27 bin liralık içme suyu faturası karşısında önce neye uğradığını şaşırdı, daha sonra endeks memurunun hatasından kaynaklandığını öğrenince rahatladı.

Bilecik Belediyesi Su İşleri Müdürlüğü tarafından iki ayda bir kesilen fatura bu sefer farklı geldi. Evli ve 3 çocuk babası Nihat Sarı, gördüğü fatura karşısında şaşkına uğradı. Daha önceki faturalarının 40 TL ile 60 TL arasında olduğunu iddia eden Nihat Sarı, 27 bin liralık faturanın hafta sonu geldiği için belediyeye başvuruda bulunamadığını belirtti. Sarı, "Dün akşam gelen faturayı gördüğümde şok oldum. Bu neyin nesi bilmiyoruz. Belediyeye başvuruda bulunamadım, ama orada çalışan bir arkadaşımı aradım. Kendisine durumu anlattım ve kontrol etti. Yanlış yazıldığını belirtti ve düzelteceklerini söyledi" dedi.

Bilecik Belediyesi Su İşleri Müdürlüğü yetkilileri ise, su faturasında yazan 'Son Endeks' kısmının yanlış yazıldığını belirterek, "Faturayı kontrol ettik ve yazan kişi son endeks kısmına 0926 yazacağına, 9926 yazmış. Yanlışlığı düzelttik. Şuanki fatura bedeli 63 TL'dir" dedi.

Son Güncelleme: 04.02.2014 13:58
Anahtar Kelimeler:
Su Faturası 27 Bin
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle