HUZUR VE KARDEŞLİK SOFRALARI HACELOĞLU MAHALLESİNDE DE KURULDU

Bilecik'in Osmaneli Belediyesi tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen mahalle iftarları bu defa Haceloğlu Mahallesi'nde gerçekleşti.

24 Haziran 2016 Cuma 11:37
1092 Okunma
HUZUR VE KARDEŞLİK SOFRALARI HACELOĞLU MAHALLESİNDE DE KURULDU

    Bilecik'in Osmaneli Belediyesi tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen mahalle iftarları bu defa Haceloğlu Mahallesi'nde gerçekleşti.

 

 

   Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Ak Parti İlçe Başkanı Yalçın Karaca, Emniyet Müdürü Mustafa Tezcan Alaç ve Belediye Başkan Yardımcısı Hayati Kaba Haceloğlu, mahallesi sakinleri ile huzur ve kardeşlik sofrasında bir araya geldi.  Mahalle sakinleri ile birlikte oruç açan Belediye Başkanı Münür Şahin, Ramazan ayının insanlığa birçok şeyi hatırlattığını, bedenlerin saatlerce aç ve susuz kaldığını, bu açlık ve susuzluğun ihtiyaç sahibi olan insanların halini daha iyi anlaşılmasının sağladığını söyledi.

 

 

     Ramazan ayının birlik ve beraberliğin sergilendiği en güzel ay olduğunu belirten Şahin, “Ramazan birlik ve beraberlik ruhunu temsil ediyor. Osmaneli’nde 5 farklı mahallede iftar programı gerçekleştirdik. Bu mübarek ayda genç-yaşlı, zengin-fakir hiçbir ayrım olmaksızın bir aile gibi aynı sofranın etrafında buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

 

 

      Bu duyguyla iftar sofrasına geliyoruz, suyumuzu, ekmeğimizi, yemeğimizi bölüşüyoruz. Bunu yapamayan toplumlar herhalde iflah olmaz diye düşünüyorum” dedi.

 

 

   Öte yandan renkli görüntülerin oluştuğu iftar programında konuklar, ilahi grubunun eserleri ile keyifli anlar yaşadı.

Son Güncelleme: 24.06.2016 11:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle