HÜSNÜ BAYRAKÇI BİLECİKSPOR’A SAHİP ÇIKTI

Bilecik’te 1’inci Amatör’de mücadele eden Bilecikspor eski Başkanı Batuhan Çolak’ın liglerin başlamasına kısa bir süre kala istifa etmişti.

11 Ekim 2014 Cumartesi 07:52
2911 Okunma
HÜSNÜ BAYRAKÇI BİLECİKSPOR’A SAHİP ÇIKTI

 Bilecik’te 1’inci Amatör’de mücadele eden Bilecikspor eski Başkanı Batuhan Çolak’ın liglerin başlamasına kısa bir süre kala istifa etmişti.

Bu istifanın ardından Bilecikspor bir süre kimse sahip çıkmamış Bilecik 1’inci Amatör ligin başladığı ilk hafta takım futbolcuların lisans ücretleri yatmamasından olmamasından saha çıkamamıştı. Yaşanan bu olumsuzluklar ardından Bilecik’li işadamı İsmail Cinoğlu takıma sahip çıkıp birkaç toplanarak futbolcuların lisans ücretlerini yatırarak geçtiğimiz hafta Bilecikspor’u Yenipazar Belediyespor maçına çıkarmıştı.

 

 

 Bilecik Garanti Bankası şube müdürü eski sporcu Hüsnü Bayrakçı, Bilecikspor’un bu olumsuzluklar içinde takıma forma, krampon, şort, eşofman, futbol topu yardımı yaparak takıma sahip çıktı. Konu hakkında açıklama yapan Bayrakçı, bir il takımının bu durumlara düşmesinin hiç hoş bir durum olmadığı belirterek, “Bilecik’te herkesiz Bilecikspor için elini taşın altına koyması lazım. İsmail arkadaşımız futbolcuların lisans ücretleri son gün yatırarak takımın 2’inci Amatör Lig’e düşmesini engelledi. Bundan sonra Bilecikspor ile ilgili tüm sorunları ve çalışmaları hep birlikte yapacağız” dedi.

 

Son Güncelleme: 11.10.2014 07:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle