HERŞEYİ İLE ÖRNEK BİR İFTAR YEMEĞİ

Bilecik Muhtarlar Derneği, mahalle ve köy muhtarlarına iftar yemeği verdi.

08 Temmuz 2014 Salı 05:53
2377 Okunma
HERŞEYİ İLE ÖRNEK BİR İFTAR YEMEĞİ

Bilecik Muhtarlar Derneği, mahalle ve köy muhtarlarına iftar yemeği verdi.  

  Pelitözü Göl Park’ta bulunan Çınar Bahçe'de gerçekleşen iftar yemeğine Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, 2’inci Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç, Ağır Ceza Reisi Halil İbrahim Aktepe, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Azmi Özcan, İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, Kurum Müdürleri, siyasi parti temsilciler ve çok sayıda mahalle ve köy muhtarı katıldı.

  İftar yemeğine Bilecik Müftülüğünde görevli İbrahim Sevdim’in okuduğu ezan ile başladı. Yenilen iftar yemeğinden sonra Bilecik İl Müftü Yardımcısı Ahmet Tokgöz tarafından okutulan dua ardından, Bilecik Muhtarlar Derneği Başkanı ve aynı zamanda İsmetpaşa Mahallesi muhtarı İlhami Çınar, davetlerine icap eden tüm protokol üyelerine ve muhtarlara çok teşekkür ettiğini belirtti.

 

 

 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 08.07.2014 05:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle