HEMŞİRELER DÜZENLENEN GECEDE BİR ARAYA GELDİ

Bilecik’de “Hemşireler Haftası” nedeniyle Bilecik Devlet Hastanesinde çalışan hemşireler bir araya geldi.

14 Mayıs 2014 Çarşamba 06:49
1762 Okunma
HEMŞİRELER DÜZENLENEN GECEDE BİR ARAYA GELDİ

 Bilecik’de “Hemşireler Haftası” nedeniyle Bilecik Devlet Hastanesinde çalışan hemşireler bir araya geldi.

 Bilecik Kent Ormanda düzenlenen geceye, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Mustafa Yılmaz, İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, Bilecik Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Ömer Balcı,  Bilecik Devlet Hastanesi Müdürü Op. Dr. Hakan Yıldız ve sağlık çalışanları katıldı. 

 Gecede konuşma yapan, Belediye Başkanı Selim Yağcı, insanoğlunun yaşamında en önemli noktanın sağlık olduğunu belirterek, sağlık çalışanlarına, vermiş olduğu emeklerinden dolayı teşekkür etti. Yağcı, ''Sağlığımızı emanet ettiğimiz hemşirelerimiz ve tüm sağlık çalışanlarına her zaman ihtiyacımız var. Onların bu büyük ve önemli mesleklerinde her zaman sağlıklı ve mutlu olmalarını diliyor, teşekkürlerimi bildiriyorum'' dedi.

 Konuşmalarının ardından, Belediye Başkanı Selim Yağcı ve sağlık çalışanları, yaş pasta keserek fotoğraf çektirdi.

Son Güncelleme: 14.05.2014 06:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle