GÜYA BAKAN KORUYOR

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, dün bir takım ziyaretler kapsamında Osmaneli ve Bilecik programı gerçekleştirmişti.

09 Mayıs 2015 Cumartesi 06:12
2623 Okunma
GÜYA BAKAN KORUYOR

 Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, dün bir takım ziyaretler kapsamında Osmaneli ve Bilecik programı gerçekleştirmişti.

 

 

 

 Geceyi Osmaneli’nde geçiren Bakan Yıldız, sivil toplum örgütleri ve muhtarlar düzenlenen kahvaltıya bir araya geldi. Kahvaltıda Bakan korumaları ve Osmaneli İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli herkes işini yaparak hem basın mensuplarına, hem de partililere sorunsuz bir şekilde Osmaneli programını tamamlanmasını sağladılar. Bakan Yıldız, buradan Bilecik programına katılmak üzerine Bilecik’e hareket etti. AK Parti Seçim Koordinasyon merkezi önünde partililer tarafından karşılan Bakan Yıldız, partililere seslenmek üzere kürsüye çıktı. Bu sırada Bilecik Emniyet Müdürlüğüne bağlı koruma ekipleri kürsünün etrafını ablukaya aldılar. Bu sırada Bakan Yıldız’ın konuşma yapacağını kürsüden partililer ile birlikte fotoğraf almak istedim.

 

 

 Burada bulunan koruma arkadaş, kürsünün önünü kapatarak görüntü almamı engelledi. Kendisinden müsaade istediğimde “Herkes nereden çekiyorsa oradan çekim yap” yanıtı geldi. Bende kendisine “Farkı açılılardan görüntü alıyorum” dedim. Bunun üzerine koruma arkadaş, “Kürsüden uzaklaş, makinanın zumu var ilerden zumla” cevabını verdi. Bizler terörist değiliz, bizler vatandaşları bilgilendiren onları ilimizde yaşanan olaylardan haberdar eden emekçileriz. Bizlere görevimizi öğretmeye kalkan koruma memuru Güya Bakan Koruyor, onun amacı bakanı gelebilecek müdahalelerden korumak, basınla uğraşmak değil. Herkes işini yapacak………….. 

 

Son Güncelleme: 09.05.2015 06:12
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKEMNİYETKoruma
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle