GÖRENLER HAYRETE DÜŞTÜ

Bilecik'te avcılar tarafından vurulan ve arazi arabası ile çekilen 300 kiloluk dev domuz görenleri hayrete düşürdü.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
04 Ocak 2024 Perşembe 12:31
1191 Okunma
GÖRENLER HAYRETE DÜŞTÜ

Bilecik'te avcılar tarafından vurulan ve arazi arabası ile çekilen 300 kiloluk dev domuz görenleri hayrete düşürdü.


 

Bilecik merkeze bağlı Kuyubaşı köyünde yaşayan köylüler yaban domuzlarının tarlalara zarar verdiklerini belirterek avlanması için avcı Basri Kuş Taner Uçar ve Kemal Aybatı'dan yardım istediler. Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan alınan iznin ardından araziye çıkan avcılar, Kuyubaşı bölgesinde uzun takibin ardından Basri Kuş'a ait av köpeklerini salarak 300 kilo ağırlığında bir domuz avladı. Domuzu araziden domuz 4x4 arazi arabasıyla çeken avcılar hatıra fotoğrafı çektirdiler.
 


 

"Biz de gördüğümüzde şaşırdık"
300 kiloluk dev domuzu gördüklerinde kendilerinin de şaşırdıklarını anlatan Basri Kuş, "Yaban domuzu tarlalara aşırı zarar verdiği için gelip bize ihbar ettiler. Bu uzun zamandır olan bir şey, yeni bir şey değil. Oradaki tarlara aşırı zararı görünce bize gelip domuzun vurulmasını istediler. Biz de gittik, hayvanı takip ettik. Köpeklerimizi saldık. Bu kadar aşırı büyük olduğunu biz de bilmiyorduk. İlk kez denk geldim. Biz de gördüğümüz zaman arkadaşlarla birlikte şaşırdık. Rekor diyorum, başka bir şey demiyorum” dedi.

Son Güncelleme: 04.01.2024 12:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle