GENÇ VE DİNAMİK ADAY

Bilecik Giyim ve Mensucat Odası Başkanlığı için Haşim Balcı adaylığını açıkladı.

15 Şubat 2014 Cumartesi 08:35
1328 Okunma
GENÇ VE DİNAMİK ADAY

 Bilecik Giyim ve Mensucat Odası Başkanlığı için Haşim Balcı adaylığını açıkladı. Balcı; “Gelişen, büyüyen ve değişen Bilecik’te artık kendi hizmet verdiğim sektörde söz sahibi olmak, daha iyi ve yenilikçi hizmet vermek amacıyla “Giyim ve Mensucat” odası başkanlığına talip oldum” dedi.

Balcı,"05.06.1980 Bilecik merkez doğumluyum. İlkokulu Edebali ilköğretim okulunda bitirdikten sonra, ortaokul ve lise eğitimimi Ertuğrul Gazi lisesinde tamamladım. Daha sonra Konya Selçuk üniversitesi yüksekokulu “seramik” bölümünden mezun oldum.

 Vatani görevimi Tekirdağ’da tamamladıktan sonra 2006 yılından itibaren şuanda devam etmekte olan çocuk giyim üzerine Bilecik’te hizmet vermekteyim.

Bu süreci destekleyen öncelikle ailem, esnaf arkadaşlarım ve cesaret veren tüm üyelerimize teşekkür ederim.

Yeni, genç vizyon sahibi ekibimizle daha iyi hizmet vereceğimize inancımız tamdır.Hizmet verdiğimiz bu sektörde daha önce emeği geçen tüm başkan ve yöneticilere teşekkür ederim.Bu vesileyle tüm esnaflarımıza hayırlı işler diler saygılarımı sunarım "dedi.     

Son Güncelleme: 15.02.2014 08:35
Anahtar Kelimeler:
HAŞİM BALCI
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle