GALATASARAY-BEŞİKTAŞ MAÇINI ÇOCUKLARLA İZLEDİLER

Bilecik Valisi Süleyman Elban, Sevgi Evlerinde kalan çocuklarla birlikte Galatasaray-Beşiktaş maçını izledi.

28 Şubat 2017 Salı 09:03
1104 Okunma
GALATASARAY-BEŞİKTAŞ MAÇINI ÇOCUKLARLA İZLEDİLER

  Bilecik Valisi Süleyman Elban, Sevgi Evlerinde kalan çocuklarla birlikte Galatasaray-Beşiktaş maçını izledi. 

 

 

  Vali Elban, Bilecik Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğüne bağlı Sevgi Evlerinde, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç, Vali Yardımcısı Burhan Terzioğlu, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Muhammed Akgül, Galatasaray-Beşiktaş maçını çocuklarla birlikte izleyip, tezahüratlarına ortak oldu.

 

 

 Çocuklarla sohbet eden Vali Elban, ''Çocuklarımızın sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlamak ve yaşama katılımlarını artırmak istiyoruz. Birlikte maçı izledik ve onların tezahüratlarına ortak olduk. Onları mutlu görmek bizleri de mutlu ediyor. Bu tür etkinliklerimize, farklı faaliyetlerle devam edeceğiz'' dedi.

 

 

 

  Karşılaşma sonunda Galatasaray takımını tutan çocuklar üzülürken, Beşiktaşlı arkadaşlarını da kutlamayı ihmal etmediler.

Son Güncelleme: 28.02.2017 09:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle