FETÖ’CÜLERİN ŞİRKETİ TMSF’YE DEVREDİLDİ

08 Eylül 2016 Perşembe 09:06
2439 Okunma
FETÖ’CÜLERİN ŞİRKETİ  TMSF’YE DEVREDİLDİ

  Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve Paralel Devlet Yapılanması (PDY)'na yönelik sürdürülen soruşturma kapsamında, Özel Başarı Eğitim Öğretim Gazetecilik Matbaacılık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’na devredildi.  

 

 

 Sürdürülen soruşturma kapsamında, geçtiğimiz günlerde Bilecik Sulh Ceza Hâkimliğinin kararıyla, Özel Başarı Eğitim Öğretim Gazetecilik Matbaacılık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketine kayyum atanmıştı. Bilecik Cumhuriyet Başsavcılığınca yapılan yeni açıklama ile atanan kayyumların görevinin sona erdiği belirtilerek ilgili şirketin Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’na devredildiği açıklandı. Alınan karar ilçede belediye hoparlöründen kamuoyuna da duyuruldu.

Son Güncelleme: 08.09.2016 09:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle