FAHRETTİN POYRAZ ENGELLİLERE MÜJDE VERDİ

Ak Parti Bilecik Milletvekili Dr. Fahrettin Poyraz, engellilere akülü araba müjdesi verdi.

31 Temmuz 2014 Perşembe 06:00
1311 Okunma
FAHRETTİN POYRAZ ENGELLİLERE MÜJDE VERDİ

Ak Parti Bilecik Milletvekili Dr. Fahrettin Poyraz, engellilere akülü araba müjdesi verdi.

 

 

 Geçtiğimiz aylarda Bilecik'e 50'ye yakın akülü araba getirerek engellilerin yüzünü güldüren Fahrettin Poyraz, Bayram günü engellilere bir müjde daha verdi. Konu ile alakalı açıklama yapan Poyraz, Ak Parti Hükümeti olarak engellilerle alakalı ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını belirtti. Poyraz, "Bunun dışında bizim göremediğimiz hususlarımız da var ise onları çözme noktasında da bir yandan Valimiz bir yandan Belediye Başkanımız bir yandan da bizim çalışmalarımız devam ediyor.

 

 

 Biliyorsunuz geçtiğimiz aylarda Ankara'da araba yarışı yapmıştık o zaman sponsorlar bularak yurt dışından 80 adet akülü araba gelmişti. 80 adet akülü arabanın 50 tanesini ise Bilecik'te ihtiyaç sahiplerine dağıtmıştık. Şimdi yine aynı çalışmamız devam ediyor buraya yine ihtiyaç var ise 3-5 tane getirebiliriz" dedi

 

Son Güncelleme: 31.07.2014 06:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle