ERDOĞAN YEŞİL'DEN BİRLİK MESAJI

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Belediye Meclis Üyesi Erdoğan Yeşil 15 Temmuz gecesinde yaşanan darbe girişiminin ardından tepki göstererek bir birlik mesajı yayımladı. CHP Belediye Meclis Üyesi Erdoğan Yeşil, mesajında şu ifadelere yer verdi:

05 Ağustos 2016 Cuma 08:31
918 Okunma
ERDOĞAN YEŞİL'DEN BİRLİK MESAJI

    Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Belediye Meclis Üyesi Erdoğan Yeşil 15 Temmuz gecesinde yaşanan darbe girişiminin ardından tepki göstererek bir birlik mesajı yayımladı.

 

 

    CHP Belediye Meclis Üyesi Erdoğan Yeşil, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Ey ‘Yaşasın tam bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’ diyen Deniz Gezmişin devrimci yoldaşları, Ey ‘Tek vatan,tek bayrak,tek millet’ diyen Abdullah Çatlı’nın Ülkücü soydaşları, ‘Biz sadece rükuda eğiliriz’ diyen Recep Tayyip Erdoğan’ın kardeşleri. Şimdi tek yumruk olma zamanıdır ve mesele memlekettir. Düşmanımız birdir ve buluşacağımız adres bellidir. Dün Çanakkale’den, İzmir’den denize döktüklerimiz bugün hile ile içimize kadar soktukları vatan hainleri ile bizlerden intikam almaya çalışmaktadırlar. Siyasetin şuan hükmü yoktur. Hüküm sadece Yüce Türk Milletinindir. Bizim mücadelemiz, savaşımız Emperyalizm ve onun Türkiye’deki uşaklarınadır. Bizim bizden başka dostumuz yoktur. Ya birleşip var olacağız, ya da hep beraber yok olacağız. Şimdi artık tek vatan tek bayrak deme zamanı. Haydi Türkiyem birlikte çok büyük bir yumruğumuz olacak. Korkma sağa sola bakıp lider arama çünkü o lider sensin. Alevi değilim ama Hz. Ali’yi de severim. Bektaşi değilim ama Hacı Bektaşı Veli’yi de severim. Kominist değilim ama Che’yi de severim. Ben Deniz Gezmiş’in hırçınlığını ve dik başlılığını da severim. Davası uğruna şehit olan Fırat Çakıroğlu’nu da. Diyarbakır’da şemame ile halay çekerken de görebilirsin beni, İzmir’de Kerimoğlu Zeybeği oynarken de. Trabzon’da hadi uşağım diye horonda çekerim, Edirne’de roman oynarken de görebilirsin beni. Bazen dilimde Ahmet Kaya’dan bir şarkı olur bazen Kazım Koyuncu bazen de Neşet Ertaş. Benim vatan millet sevgimi siz hangi siyasi görüşe sığdırabilirsiniz ki ? Alırım elime şanlı bayrağımı, çıkarım dağlara, meydanlara bağıra bağıra okurum İstiklal Marşı’mı. Ben Türkiye’yim. Ne mutlu Türküm diyene !

Son Güncelleme: 05.08.2016 08:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle