'ELİF GİBİ SEVMEK' KİTABININ YAZARI BİLECİK'E GELİYOR

Son günlerde kitap okuyucuların ilgisini çeken 'Elif Gibi Sevmek' adlı kitabın yazarı Hikmet Anıl Öztekin’in 17 Ekim Cuma günü imza günü için Bilecik’e geliyor.

15 Ekim 2014 Çarşamba 13:11
2883 Okunma
'ELİF GİBİ SEVMEK' KİTABININ YAZARI BİLECİK'E GELİYOR

 Son günlerde kitap okuyucuların ilgisini çeken  'Elif Gibi Sevmek' adlı kitabın yazarı Hikmet Anıl Öztekin’in 17 Ekim Cuma günü imza günü için Bilecik’e geliyor. 

 

 

  Bilecik’te kitapseverlerin tek adresi olan Eren Kitapevi son günlerde kitap okuyucuları tarafından ilgi ile karşılan 'Elif Gibi Sevmek' kitabının yazarı Hikmet Anıl Öztekin imza günü için Bilecik’e geliyor. Konu hakkında açıklama yapan Eren Kitabevi sahibi Muharrem Akma, daha öncede Kahraman Tazeoğlu’nu Bilecik’e getirdiklerini ve 'Bukre' isimli kitabına 750 kişiye imzalattıklarını belirterek, “'Elif Gibi Sevmek' kitabını daha fazla okuyucu ile imza günü yapmayı hedefliyoruz. Cuma günü saat 14.30’da Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Konferans salonunda öğrenciler ile buluşturacağız. Buradaki söyleşinin ardından saat 16:00 kitabevimizde sevenleri ile imza günün yapacağız. Böyle etkinlikleri Bilecik halkı ile buluşturduğumuz için çok mutluyuz ve buluşturmaya da devem edeceğiz” dedi.

 

Eren Kitap Evi Adres: Gazipaşa Mahallesi Atatürk Bulvarı Kayı Plaza Karşısı no:11/B  BİLECİK

Son Güncelleme: 15.10.2014 13:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle