EĞİTİMCİ YAZAR SAİT ÇAMLICA BİLECİK'TE

Eğitimci-Yazar Sait Çamlıca Bilecik’te “Motivasyon ve Başarı” konferansı verdi.

16 Kasım 2016 Çarşamba 10:07
2845 Okunma
EĞİTİMCİ YAZAR SAİT ÇAMLICA BİLECİK'TE

     Eğitimci-Yazar Sait Çamlıca Bilecik’te “Motivasyon ve Başarı” konferansı verdi.  

 

 

      Bilecik Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen konferansa Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş ve çok sayıda öğretmen ve öğrenci katıldı. Bilecik Valiliği, Bilecik Belediyesi, Bozüyük Belediyesi, Osmaneli Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortak çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen konferansta eğitimci-yazar Sait Çamlıca, 8’nci sınıf öğrencilerine yönelik ortak sınav öncesi eğitim hakkında bilgiler verdi.

 

 

     Gençlerde motivasyon ve başarının önemine değinen Çamlıca, “Motivasyon oluşturmanın en etkili yolu çıtayı yüksek tutmaktır. Büyük hedeflere ulaşmanın yolu da büyük amaçları küçük adımlara bölmek ve her gün bir adımını gerçekleştirmektir. Başardığınız her adım, yaptığınız her ilerleme bir sonraki ilerleme için gerekli olan güven ve isteği oluşturacaktır. Siz kalkın ve yürüyün, gölgeniz arkanızdan yürüyecektir.

 

 

     Yapılan bazı araştırmalar insanların sadece yüzde 10’unun verilen işi yapamadığı için işten atıldıklarını göstermiştir. Kalan yüzde 90 ise başarılı insan ilişkileri kuramadıkları için çıkardıkları problemlerden dolayı işlerine son verildiğini göstermiştir.

 

 

    Başarıda ilk adım kadar son adımda önemlidir. Bir çok kişi son bir adım daha atmadıkları için başarıya ulaşamamıştır. Herkesin yaptığının bir fazlasını yapan şampiyon olur. Yüzlerce yarış atı var, fakat şöhrete ulaşanlar diğerlerinden birkaç saniye daha hızlı koşanlardır” ifadelerini kullandı.

 

 

Son Güncelleme: 16.11.2016 10:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle