FETÖ’DEN AÇIĞA ALINAN EMNİYET MENSUPLARI GÖREVİNE İADE EDİLDİ

Emniyet Genel Müdürlüğü, FETÖ soruşturması kapsamında görevden alındıktan sonra durumu tekrar değerlendirirken, Bilecik’te açığa alınan 6 polis memuru göreve iade edildiği öğrenildi.

16 Kasım 2016 Çarşamba 13:39
6019 Okunma
FETÖ’DEN  AÇIĞA ALINAN EMNİYET MENSUPLARI  GÖREVİNE İADE EDİLDİ

  Emniyet Genel Müdürlüğü, FETÖ soruşturması kapsamında görevden alındıktan sonra durumu tekrar değerlendirirken, Bilecik’te açığa alınan 6 polis memuru göreve iade edildiği öğrenildi.

 

 

 Emniyet Genel Müdürlüğü yapılan açıklamada, 3 bin 181 emniyet teşkilatı mensubunun göreve iade edildiğini açıkladı. Açıklamada ayrıca, 2 bin 205 emniyet mensubunun da görevden uzaklaştırıldığı belirtilirken, bu açıklamaya göre; Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü'nde açığa alınan 6 polis memuru göreve iade edildiği 1 polis memurunun ise açığa alındığı öğrenildi.

 

 

 Emniyet Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "667 sayılı Olağanüstü Hal Kapsamında Alınan Tedbirlere İlişkin Kanun Hükmünde Kararnamenin 2'nci maddesinde zikredilen ve milli güvenliğe tehdit oluşturduğu tespit edilen Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ/PDY) ile iltisakı veya irtibatı olduğu gerekçesiyle daha önce görevden uzaklaştırılan ancak durumu tekrar değerlendirilen 3 bin 181 emniyet teşkilatı mensubu görevine iade edilmiş, aynı kapsamda 2 bin 205 emniyet teşkilatı mensubu ise görevden uzaklaştırılmıştır" ifadelerine yer verildi.

 

Son Güncelleme: 16.11.2016 13:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle