DUYGU DOLU MESAJDAN SONRA DİYARBAKIR’A 500 KİTAP

Bilecik’e duygu dolu bir mesaj atan öğretmenin çağrısı, Diyarbakır’a 500 kitabın yola çıkmasına sebep oldu.

08 Haziran 2016 Çarşamba 11:45
1216 Okunma
DUYGU DOLU MESAJDAN SONRA DİYARBAKIR’A 500 KİTAP

  Bilecik’e duygu dolu bir mesaj atan öğretmenin çağrısı, Diyarbakır’a 500 kitabın yola çıkmasına sebep oldu.

 

 

  AK Parti Bilecik İl Gençlik Kolları ‘Haydi Bilecik Sen de Gel Okuyoruz’ sloganı ile “Kardeşlik Kütüphaneleri" projesi kapsamında çalışmalarına başladı. Bu çalışma kapsamında toplanan kitaplar yeni bir yön vererek Bilecik’te bulunan köy okulları ve terörden zarar görmüş Doğu, Güneydoğu Anadolu’daki okulları gönderilecekti. Bu kampanyadan haberdar olan Diyarbakır’ın Çınar ilçesine bağlı Arafat köyündeki ilkokulun öğretmeni Cevdet Gündüz, AK Parti Bilecik Gençlik Kolları Başkanlığına, “Burada şiddet ve terör cahillikten besleniyor. Öğretmenliğin bulunduğu yeri değiştirebilecek bir meslek olarak görüyoruz.

 

 

 Okuyacak kitabı olmayan bu gençlere umut olalım istiyoruz. AK Parti Gençlik Kollarının başlattığı kampanyadan bizler de yararlanmak istiyoruz. Malum olaylar, çocukların bize, batıya bakışlarını etkiledi. Bu kampanyanın fikirlerinin değişimi için bir fırsat.  Özellikle batıdan kitap gönderilmesi daha çok istiyoruz. Çünkü malum olayların sebep olduğu havanın etkisiyle oradaki insanların burayı umursamadıklarını, yardım edeceklerini, kitap gönderebileceklerini düşünmeyen öğrencilerim var.

 

 

 Ben onların bu düşünceleri kırmak istiyorum” ifadeleri içerilen duygu dolu mesaj attı. Bu mesaj üzerine AK Parti İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanı Ömer Özdemir ve komisyon üyeleri “Kardeşlik Kütüphaneleri" projesi kapsamında topladıkları 500 adet kitabı Diyarbakır’ın Çınar ilçesine bağlı Arafat köyüne gönderdiler.

 

 

  “MESAJI OKUYUNCA ÇOK DUYGULANDIK”

 

  Konu hakkında açıklama yapan AK Parti İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanı Ömer Özdemir, öğretmen Cevdet Gündüz’den aldıkları mesaj sonrası Sosyal Politikalar Komisyon üyeleri tarafından duygu dolu anlar yaşadıklarını belirtti. Özdemir, “AK Parti Gençlik Kolları Genel Merkezi tarafından 81 ilde başlatılan “Kardeşlik Kütüphaneleri" kapsamında bizlerde bir çalışma yaptık. Cevdet Gündüz hocamız bu çalışma kapsamında bize bir mesaj attı. Bu mesajı karşılıksız bırakmayarak çalışma kapsamında toplanan 500 kitabı kendisine gönderdik. Bundan sonra daha kapsamlı bir çalışma yaparak bu sayıyı arttıracağız” dedi.

Son Güncelleme: 08.06.2016 11:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle