DÜN KAYBOLAN ÇOCUĞU ARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

13 Ağustos 2014 Çarşamba 06:22
2000 Okunma
DÜN KAYBOLAN ÇOCUĞU ARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Bilecik merkeze bağlı Kendirli köyünde dün kaybolan çocuğu arama çalışmaları devam ediyor.

 

 

 

Edinilen bilgiye göre dün öğlen vakti Kendirli köyünde kaybolan ve bütün gece Jandarma ve arama kurtarma ekipleri tarafından aranan Erhan Aktul’a (2000) hala ulaşılamadı. Köy muhtarı Arif Aktul’un telefonla görüşmemiz sırasında, oğlu Erhan Aktul’un dün öğleden beri kayıp olduğunu söyledi. Bütün gece jandarma ve arama kurtarma ekipleri ile geç saatlere kadar arama çalışmaları yaptıklarını belirten Aktul, “ Oğlumu arama çalışmalarını gece boyunca gerçekleştirdik. Çevre köy muhtarları ile irtibat haline geçtik ve onlarda ellerinden gelen çalışmaları yaptı. Sabah saatlerinde Jandarma ekipleri tekrar köy ve köye bağlantı yollarında aramalarına devam ettirdi.

 

 

 1 saat önce bir haber aldık ve çalışmalarımız Bilecik yönüne ağırlık verdik. Köyden biri dün saat 14:00 civarında Ayvacık köyü yol çatağında kendisi alıp Bilecik’te tepebaşı mevkiine bıraktığını söyledi. Bunun üzerine Bilecik emniyeti hareket geçti ve oğlumun bulunması için tüm birimler seferber oldu” dedi.

Son Güncelleme: 13.08.2014 06:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle