DOSTLARIMIZ BİZİ UNUTMADI

  10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla büromuza birçok çiçek, hediye ve kutlama mesajı gönderen herkese Bilecik Olay Haber ve İhlas Haber Ajansı olarak teşekkürlerimizi bir borç biliriz.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
11 Ocak 2020 Cumartesi 12:41
242 Okunma
DOSTLARIMIZ BİZİ UNUTMADI

  10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla büromuza birçok çiçek, hediye ve kutlama mesajı gönderen herkese Bilecik Olay Haber ve İhlas Haber Ajansı olarak teşekkürlerimizi bir borç biliriz.

 Büromuza gelen Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Gürses, çiçek gönderip ve bizzat gelen AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Belediye Meclis üyelerine, bizlere pasta getiren Serkan Yıldırım ve Erdoğan Yeşil'e, Bilecik TÜGVA Özel Eğitim Temsilcisi Eren Çalışkan, Bilecik Özel Eğitim Okulu Öğrencileri Hasan Parmak ve Alican Cingil'e,

 AK Parti Pazaryeri İlçe Başkanı İsmail Soydan'a, çiçek gönderen Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı M. Fatih Yaşar, BŞEÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Ahmet Selöz, çikolata gönderen Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkacıoğlu'na teşekkür ederiz.

Telefonla arayan, Bilecik İl Genel Meclis Başkanı Osman Yılmaz, İl Genel Meclis üyesi Zeki Kayadelen, Hüseyin Korkman, Seyfi Özgen,  TÜGVA Bilecik İl Temsilcisi İbrahim Aydoğar, Bilecikspor Başkanı Aydın Avcı, yönetici Canan Saral, Haşim Balcı, PTT Birim ve Pazarlama Müdürü Abdülaziz Çivik, eski Bilecik şimdi Çanakkale Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ömer Bolat, Gençlik Hizmetleri Müdürü Yeşer Karabulut, HüsnüBayrakçı, Bilecik Belediyesi çalışanları Furkan Can ve Yurdanur Kırlı'ya teşekkürlerimizi bir borç biliriz.

Son Güncelleme: 11.01.2020 14:59
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle