DOMATESTEKİ ANORMAL FİYAT ARTIŞI

Bilecik'te manav tezgahlarında kilosu 8 TL’den satılan domates fiyatı el yakarken, vatandaşlar geçen yıla göre yüzde 400 artış karşısında şaşkın durumda.

05 Mayıs 2017 Cuma 11:06
1132 Okunma
DOMATESTEKİ ANORMAL FİYAT ARTIŞI

 Bilecik'te manav tezgahlarında kilosu 8 TL’den satılan domates fiyatı el yakarken, vatandaşlar geçen yıla göre yüzde 400 artış karşısında şaşkın durumda.

 

 

  Bilecik'te geçen yıl bu aylarda kilosu 2 TL’den satılan domatesi şimdilerde 8 TL’den satın alıyor. Domatesin hiç bu kadar fiyatını çıktığı görmediğini anlatan manav Kadir Demirbaş, artışın kamyoncuların İstanbul haline yönelik uyguladığı boykot yüzünden yaşandığını anlattı.

 

 

 Demirtaş, "Bu boykotun haldeki fiyat yükselişi anında perakendeye yansıyor. Şuan domatesin kilosunu 8 TL’den satıyoruz. Fiyat tabi ki yüksek olunca vatandaşlar tepki gösteriyor. Bazen müşteri geliyor ‘3 kilo domates’ diyor, biz de hemen fiyatını 8 TL’de olduğunu söyleyince  ‘o zaman 1 kilo olsun' yanıtını alıyoruz.

 

 

 Geçen sene bu zamanlar aynı domates 2-3  TL’den satıyorduk. Bu sebzelerdeki fiyat artışını bu sene müşterileri canından etti. Fiyatlarında düşeceğini gibi görünmüyor” dedi.

Son Güncelleme: 05.05.2017 11:06
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKDomatesFiyatı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
gurbetci 2017-12-27 14:39:18

Duaedin.rusya.almiyor.alsaydi.enaz.5o lira.olurdu.ey.bilecikliler.15yil.once.kendi. urettigi.kendine.yeterken.bugun.saman dahil.butun.tarim.urunleri.ithal.bir.ulkeyi. parcalamak.ici.once.tarim.ulkeyi.peskes. cekecen.ayristircan.bolucen.yalanla.milleti.kandircan.birde.hileyle.tek.adam.secicen. sevinecen..soyle.bibakin.15.senede.nere den.nereye.geldik.icde.disda.itibari.olma yan.ulkeolduk.domateste.ithal.eden.ulke oluruz.gurur.duyun. akp.le.daha.ne.corap orece

banner22

resim yükleresim yükle