DENİZ SUYU ÖZELLİĞİNDE EKOLOJİK HAVUZ AÇILDI

Bilecik’in ilk özel yüzme havuzu Pelitözü Gökkaya Park tesisinde hizmete girdi.

26 Temmuz 2016 Salı 04:52
3038 Okunma
DENİZ SUYU ÖZELLİĞİNDE EKOLOJİK HAVUZ AÇILDI

 Bilecik’in ilk özel yüzme havuzu Pelitözü Gökkaya Park tesisinde hizmete girdi.   

 

 

 

  Bilecik’te vatandaşlarının hizmetine sunulan özel bir işletmeye ait yüzme havuzunun ekolojik havuz olması dikkatleri çekti. Havuz hakkında bilgi veren işletme sahibi Ahmet Gökkaya, “Tesisimizde bulunan havuz, deniz suyu özelliğinde özel bir klorsuz su kullanılarak hazırlanıyor.  

 

 

  Ekolojik havuzda, kesinlikle klor kokusu, vücutta yanma, kızarma gibi problemler yaşanmıyor. Sıfır klor deniz suyu özelliğindedir. Tesis hafta içi pazartesiden cuma gününe kadar saat 11:00’da açılıp, saat 19.00’da kapanıyor.

 

 

 Bu günlerde bay, bayan karışık girebiliyorlar. Sadece hafta sonu cumartesi ve pazar günleri sabah 09.30’da açıyoruz ve saat 16.00’da kapatıyoruz. Bu günlerde aile, çift ve bayanlara hizmet veriyoruz” dedi.

 

 

 

  Öte yandan vatandaşların havuza gelmeden önce 0-532-200-6030 nolu telefondan rezervasyon yaptırmaları rica edildi.

Son Güncelleme: 26.07.2016 04:52
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKAÇILDIHavuz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle