CEVİZE MÜŞTERİLERİN TALEBİ FAZLA OLDU

Bilecik’te pazar tezgahlarında yerini alan yaş ceviz kilosu 12 ile 15 liradan alıcılarını bekliyor.

03 Ekim 2015 Cumartesi 05:03
1961 Okunma
CEVİZE MÜŞTERİLERİN TALEBİ FAZLA OLDU

Bilecik’te pazar tezgahlarında yerini alan yaş ceviz kilosu 12 ile 15 liradan alıcılarını bekliyor.  

 

 

  Cevizi ile meşhur Bilecik’te merkez Hürriyet Mahallesi’nde her hafta pazartesi günü kurulan pazarda tezgahlarda yerini alırken, yaş ceviz ilk haftalarda 12 ile 15 liradan alıcılarını bekliyor. Yüksek fiyatlarla pazara inen taze cevize ilgi de yoğun oldu.

 

 

 Fiyatların yüksek olmasının sebebini pazarda ceviz satan Burak Aytaş açıklarken, cevizin bu sene hava koşulları sebebiyle geçen senelere göre az yetiştiğini söyledi. Üretimin az olması sebebiyle fiyatların pazara yansıdığı ifade eden Aytaş, “Pazara az gelen cevize halkın talebi yüksek. Cevizlerin içleri de bu sene güzel bu sene. Bilecik'in cevizlerinin tanıtılması konusunda da daha çok teşvik edilmesini bekliyoruz. Tabi şuanda satışlar ise çiftçinin yüzünü güldürüyor. İnşallah satışlarımız hep böyle olur” dedi.

Son Güncelleme: 03.10.2015 05:03
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKPazarCeviz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle