BU İHALE İPTAL OLUR

Bilecik merkez Belediyeye ait 32 pafta 163 ada 305.80 metrekare yüz ölçümlü arsa üzerinde üzerinde bulunan 10 dükkan 1 tuvalet Bilecik Belediyesi Ekim ayı meclis toplantısında satışına karşı karar alınmıştı.

25 Aralık 2014 Perşembe 10:56
2665 Okunma
BU İHALE İPTAL OLUR

Bilecik merkez Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan Belediyeye ait 32 pafta 163 ada 305.80 metrekare yüz ölçümlü arsada bulunan 10 dükkan 1 tuvalet Bilecik Belediyesi Ekim ayı meclis toplantısında satışına karşı karar alınmıştı.

 

 

   Bilecik Belediye Sarayında bugün gerçekleşen 31 katılımcının katıldığı ihale sonucu Bilecik Belediyesi 11 taşınmazdan 9 taşınması ihale etti.

 

   

  Yer yer çok çekişmelere sahne olan ihaleye damgasını vuran olay ise İhalede yaralan  şartnamenin 4. maddesine göre   ihale girecek olan katılımcılarının dosyalarını saat 10:00'dan önce ihale dosyalarını kurula sunması  gerekirken, saat 10:00 dan sonra  2 ve 3’nolu dükkan ihalelerinin başladığı esnada Edebali Turizm Organizasyon Nakliyat ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi adına Aytaç Tunga’nın   elden sunduğu dosya kabul edildi. 

 

 

  Buna karşın Selami Çınar'ın 6 ve 7’nolu dükkanların ihalesi için kurula sunduğu dosyalar şartnamede yer alan 4 madde uygulanarak Bilecik Belediyesi İhale yetkilileri tarafından kabul edilmedi. İhalede yaşanan bu tezatlığın ardından iptalin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği kamuoyu tarafından merakla bekleniyor.

 

 

Son Güncelleme: 25.12.2014 10:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle