BU AYIP HEPİMİZE YETER BİR ANNENİN DRAMI

Bilecik’te dün iftar vakti çektiğimiz bu görüntüler Ramazan mübarek günde bizlere bir insanlık dersi öğretecek şekilde.

17 Temmuz 2014 Perşembe 11:15
2650 Okunma
BU AYIP HEPİMİZE YETER BİR ANNENİN DRAMI

 Bilecik’te dün iftar vakti çektiğimiz bu görüntüler Ramazan mübarek günde bizlere bir insanlık dersi öğretecek şekilde.

 

 

 

Dün Bilecik merkezde Atatürk Bulvarı üzerinde Ak Parti İl Başkanlığının önünde bir çöp konteynerin dan çöp toplayan bir anne ve yanında bulunan çocuğu objektiflerimize takıldı. Ramazan ayında Devlete bağlı kurumlar ve Özel şirketler birbirleriyle yarışır şekilde protokol üyelerine iftar yemeği veriyorlar. Burada harcanan paralar yapılan masraflar insanın aklına “Yazık Günah” değil mi? sorusunu getiriyor. Bu yapılan iftarları bizlerde basın mensupları olarak gidiyoruz çekiyoruz ve halkımıza servis ediyoruz.

 

 

 Bu yapılan haberlerin altına yorumlar geliyor ve biz bu yorumlarının çoğunu yayınlayamıyoruz. (Gelen Yorumların Çoğu Bu İftarlara Karşı Oldukları için ve Kurumlar Yıpranmasın Diye Yayınlanmıyor) 11 ayın sultanı Ramazanın yarısını geçtik. Bu süre zarfından Bilecik Belediyesinin Kültür Sitesinde verdiği iftar yemeğinde Bilecik halkından çok, ihtiyacı olan insandan çok her ay maaşını alan mülteciler dolduruyor. Hal böyle olunca bazı insanlar bu verilen yemeği tercih etmiyor. Dün çektiğimiz fotoğraftaki kadında belki evde aç çocukları var bekleyeni var onların karınlarını doyurmak için çöpte yiyecek bir dilim ekmek arıyor. Ey siz değerli Bilecik’in büyük insanları protokol üyeleri şu iftar yemeklerini bırakın da şu güzel Bileceğimizin insanlarına bakın bu fotoğrafı biz fotomontaj yapmadık neyse onu çektik. Bu görüntüler karşısında insanın söyleyecek ne bir sözü nede bir açıklaması olur bizce……yorum sizlerin ….

 

Son Güncelleme: 17.07.2014 11:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle