YILDIZ'A HOŞGELDİN ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

Bilecik İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne yeni atanan Hacı Dursun Yıldız'a hoş geldin ziyaretleri sürüyor

18 Temmuz 2014 Cuma 04:36
3323 Okunma
YILDIZ'A HOŞGELDİN ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

Bilecik İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne yeni atanan Hacı Dursun Yıldız'a hoş geldin ziyaretleri sürüyor.

Hakkari İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü olarak görevi yapmakta iken Bilecik İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü olarak atanan ve 1 Temmuz 2014 tarihinde görevine başlayan Hacı Dursun Yıldız'a hoş geldin ziyaretleri devam ediyor. Gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında; İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, , İl Müftüsü Necati Akkuş, İŞKUR İl Müdürü Ayhan Tozan, Bursa Orman Bölge Müdür Yardımcısı Fahri Sönmezoğlu ve çok sayıda kurum müdür, müdür yardımcıları ziyaret etti.Yapılan ziyaretler hakkında bir teşekkür bildirisi yayınlayan İl Müdürü Yıldız, kurumunun nezdinde bu ziyaretlerden son derece memnuniyet verici ve değerli olduğunu ifade ederek, kendisinin makamında ziyaret eden misafirlere teşekkür ettiğinin belirtti.

Yıldız, “İlimiz tarımının gelişmesi ve daha iyi hedeflere ulaşmasında yeni fikir ve önerilere açık olduğunu belirterek, Tarım İl Müdürlüğü ailesi olarak tüm çalışanları ile tarım sektörüne en iyi şekilde hizmet etmeye gayret göstereceğiz” dedi.

Son Güncelleme: 18.07.2014 04:36
Anahtar Kelimeler:
BelediyeBozüyük
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle