BOZÜYÜK VİTRASPOR HAZIRLIK MAÇINDA 2-1 YENİLDİ

Bozüyük Vitrapor, sezon öncesi Tavşanlı Linyit Spor ile oynadığı hazırlık maçında 2-1 yenildi.

07 Eylül 2016 Çarşamba 11:48
1098 Okunma
BOZÜYÜK VİTRASPOR HAZIRLIK MAÇINDA 2-1 YENİLDİ

      Bozüyük Vitrapor, sezon öncesi Tavşanlı Linyit Spor ile oynadığı hazırlık maçında 2-1 yenildi.

 

 

    Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) 2016-2017 sezonunda Bilecik temsilcisi olan Vitrapor, sezon öncesi hazırlık döneminde Türkiye Bölgesel Amatör Lig(BAL) 7. Grup’ta mücadele eden Tavşanlı Linyitspor ile oynadığı hazırlık maçında 2-1’lik skorla yenildi. Bozüyük Sentetik Saha’da oynanan hazırlık maçının ilk yarısında Tavşanlı Linyitspor oyuncusu İlhan Çakmak’ın 35’inci dakikada attığı gol ile maç 1-0 oldu.

 

 

    Maçın 43’üncü dakikasında Bozüyük Vitraspor gol arayışları Hakan Demir’in golüyle son buldu. İlk yarı böylece 1-1’lik skorla sona erdi. İkinci yarıda da karşılıklı gol arayışlarıyla geçerken 85’inci dakika da Tavşanlı Linyitspor oyuncusu Bülent Çakmak topu kale ile buluşturarak durumu 2-1’e getirdi. Öte yandan maç öncesi ve maç sonrası iki takım oyuncuların dostlukları gözlerden kaçmadı.

Son Güncelleme: 07.09.2016 11:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle